Bujar Bogujevci EsPan Edustusjoukkueen valmentajaksi

18.11.2015

Kakkosessa ensi kaudella pelaavan Etelä-Espoon Pallon valmentaja vaihtuu kun kuusi vuotta joukkuetta luotsannut Tuukka Uimonen keskittyy jatkossa seuran valmennuspäällikön rooliin ja edustusjoukkueen ruoriin tarttuu neljä kautta HIFK:n organisaatiossa A-junioreita ja HIFK/2 joukkuetta valmentanut Bujar "Bogu" Bogujevci. 
 
"Voimakkaassa kasvussa olevassa seurassa kaksoisrooli valmennuspäällikkönä ja edustusjoukkueen päävalmentajana on ollut vuosi vuodelta haastavampaa. Koen että nyt on aika keskittyä seuran valmennuslinjan ja sitä myötä tulevaisuuden pelaajien kehittämiseen. Jatkan toki edustusjoukkueen valmennustiimissä mukana", toteaa Uimonen. 
Uimonen ei näe haasteita valmentajavaihdoksessa: "Valmennusvastuun siirtäminen on helppoa koska valmennusfilosofiamme ovat hyvin samankaltaisia pelitapaa myöten. Bogun näytöt pelaajien kehittäjänä ovat kiistattomat, HIFK:n A-junioreiden nostaminen kakkosdivarista ASM-karsintoihin ja useiden nuorten pelaajien nousu HIFK:n ja HIFK/2:n vakiomiehistöihin kuvaavat hyvin hänen tekemäänsä työtä." 
 
Bogujevci tarttuu innolla uuteen tehtävään, "Koen että tämä antaa mahdollisuuden kehittyä ja mennä eteenpäin valmentajana, kakkonen on sarjana kova mutta olen valmis ottamaan haasteen vastaan. Minut tuntevat tietävät että olen mukana isolla sydämellä, annan aina kaikkeni joukkueelle ja vaadin sitä myös pelaajiltani."