Petteri Neuvonen valmentajaksi VJS:ään

16.8.2017

EsPan kasvatti ja osa-aikainen seuravalmentaja Petteri "Pessu" Neuvonen siirtyy Vantaan Jalkapalloseuraan, vuonna 2009 syntyneiden ikäluokkavalmentajaksi.

Etelä-Espoon Pallossa on jo pitkään tehty määrätietoista työtä seuran valmennuksen kehittämiseksi valmennuspäällikkö Tuukka Uimosen johdolla. Valmennustoiminta nojaa seuran omaan valmennuslinjaan, jota kehitetään jatkuvasti. Myös valmentajien kehittymiseen on panostettu ja koulutustyötä tehdään seuran sisällä viikoittain. Kotimaisen leikkimaailmaikäisten valmentamisen tuoreimpia tuulia ollaan seurassa päästy näkemään ja kokemaan juuri Petterin kautta, kun hän oli mukana ensimmäisellä lasten jalkapallovalmentamiseen keskittyneellä C+ -kurssilla.


Keltavihreän kasvatti
 
Nuoresta iästään huolimatta Petteri on ehtinyt valmentaa EsPan leikkimaailmajoukkueita (6-11v) jo kymmenen vuoden ajan. Pelivuosiakin keltavihreissä on kertynyt jo 16, viime vuosina lähinnä M/2-joukkueessa, mutta nähtiinpä Petteri tällä kaudella myös edustusjoukkueen riveissä, kun edari kohtasi Suomi-Eesti 100+ Challengen ottelussa virolaisen JK Järven. Vantaalle Pessun tie kulkee toisen EsPa-kasvatin, Kimmo Erosen, vanavedessä. VJS:n teknisenä johtajana marraskuun alussa aloittava Eronen sai houkuteltua niin seurajohdon kuin Petterinkin kaksivuotisen valmennussopimuksen tekoon.
 
Monipuolinen seuratoimija
 
Valmennustyön lisäksi Petteri on ollut seuran toiminnassa erittäin aktiivisesti mukana. Nyt viimeiseksi EsPa-valmennuspestiksi jääneen 2009 ikäluokan vastuuvalmennuksen lisäksi Pessu oli kaksi edellistä vuotta seuran varapuheenjohtaja. Hallitustyön lisäksi Pessun valvonnassa on järjestetty myös muutama Iso Omena -turnaus, kesäleiri ja edustusjoukkueen kotiottelu. Petterin työtä EsPan 2009 ikäluokan vastuuvalmentajana jatkaa edustusjoukkueestakin tuttu Ville Pirhonen.

Etelä-Espoon Pallo toivottaa Pessulle menestystä uudessa toimessa!