EsPa rekrytoi valmentajia erilaisiin tehtäviin

29.9.2017

EsPa on yli 700 lisenssipelaajan seura, jonka ryhmät jalkapallokoulusta edustusjoukkueeseen pääsevät harjoittelemaan erinomaisissa olosuhteissa ympäri vuoden. Tavoitteenamme on panostaa vahvasti seuran valmennuksen laadun kehittämiseen. Haemme joukkoomme innokkaita, tunnollisia, kehityshaluisia ja seuran linjaan sitoutuvia valmentajia, jotka haluavat laittaa intohimonsa likoon pelaajien ja pelin kehittämiseksi.

 

Tarjoamme valmentajillemme kattavan valmennuslinjan sekä valmennus- ja junioripäällikön tuen lisäksi nuorekkaan, hyvähenkisen ja intohimoisen valmentajayhteisön, jonka jäsenenä on mahdollisuus kouluttautua seuran sisäisissä valmentajakoulutuksissa - jopa viikoittain! Mahdollistamme myös osallistumisen Palloliiton valmennuskursseille. Valmentajillemme maksamme kilpailukykyisen korvauksen.

 

Haemme valmentajia seuraaviin tehtäviin, joissa valmentajat voivat toimia EsPan joukkueissa tai EsPan ja HooGeen yhteisjoukkueissa OTO-valmentajina tai päätoimisina valmentajina.

 

 

Vastuuvalmentaja

Vastaa ikäluokan tai joukkueen valmennuksen suunnittelusta ja käytännön toteuttamisesta seuran linjausten mukaisesti. Osallistuu seuran valmennuslinjan ja pelitavan kehittämiseen. Edellytetään vahvaa lajiosaamista ja kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta. Liikunta- ja kasvatusalan koulutus katsotaan eduksi.

 

 

Apuvalmentaja

Toimii ikäluokassa tai joukkueessa vastuuvalmentajan apuna harjoitusten ohjaamisessa ja pelaajien kehittämisessä. Edellytetään kykyä tulla toimeen lasten ja nuorten kanssa.

 

 

Edustusjoukkueen apuvalmentaja

Toimii edustusjoukkueen vastuuvalmentajan alaisuudessa osana valmennustiimiä, jonka päätehtävänä on pelaajien ja joukkueen pelitavan kehittäminen. Edellytetään kokemusta aikuisten tai vanhimpien juniori-ikäluokkien valmennuksesta. Vähintään B-tason valmentajakoulutus ja pelaajakokemus katsotaan eduksi.

 

 

Maalivahtivalmentaja

Vastaa edustusjoukkueen ja vanhimpien juniori-ikäluokkien maalivahtivalmennuksen suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta sekä maalivahtien kehittymisestä. Osallistuu seuran valmennuslinjan ja pelitavan kehittämiseen. Edellytetään kokemusta maalivahtivalmennuksesta. Pelaajakokemus maalivahtina katsotaan eduksi.

 

 

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset palkkiotoiveineen, ansioluetteloineen ja liitteineen 19.10.2017 mennessä osoitteeseen tuukka.uimonen(a)etelaespoonpallo.fi

 

Huom! Lasten ja nuorten parissa työskentelevät valmentajat ovat velvollisia viranomaisohjeiden mukaan toimittaamaan seuralle rikosrekisteriotteensa.