EsPa hakee osatoimisia seuravalmentajia

28.1.2019

 EsPa on yli 700 lisenssipelaajan seura, jonka ryhmät jalkapallokoulusta edustusjoukkueeseen pääsevät harjoittelemaan erinomaisissa olosuhteissa ympäri vuoden. Tavoitteenamme on panostaa vahvasti seuran valmennuksen laadun kehittämiseen. Haemme joukkoomme innokkaita, tunnollisia, kehityshaluisia ja seuran linjaan sitoutuvia valmentajia, jotka haluavat laittaa intohimonsa likoon pelaajien ja pelin kehittämiseksi.

 

Tarjoamme valmentajillemme kattavan valmennuslinjan sekä valmennuspäälliköiden tuen lisäksi nuorekkaan, hyvähenkisen ja intohimoisen valmentajayhteisön. Mahdollistamme osallistumisen Palloliiton valmennuskursseille ja koulutamme myös seuran sisäisesti. Valmentajillemme maksamme kilpailukykyisen korvauksen. Seuravalmentajan osatoimista työnkuvaa voidaan kehittää jatkossa päätoimiseksi.

 

Työtehtävät

 

  • Joukkuevalmentaminen

  • Kotouttamisryhmän ohjaaminen

  • Seuran kesäleirin ohjaaminen

 

Työtehtävien laadukas hoitaminen edellyttää

 

  • Hyviä sosiaalisia taitoja (myös englannin kielellä)

  • Kokemusta lasten jalkapallovalmentamisesta

  • Organisointikykyä

 

Kasvatus- ja liikunta-alan sekä jalkapallovalmentajakoulutus katsotaan eduksi.

 

 

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja liitteineen 12.2.2019 mennessä osoitteeseen tuukka.uimonen(a)etelaespoonpallo.fi

 

Huom! Lasten ja nuorten parissa työskentelevät valmentajat ovat velvollisia viranomaisohjeiden mukaan toimittaamaan seuralle rikosrekisteriotteensa.