EsPan sosiaalisesta rahastosta tukea jalkapallon harrastamiseen

12.3.2019

 Etelä-Espoon Pallon sosiaalinen rahasto on tehnyt päätöksensä vuoden 2019 hakemuksista. Tämän vuoden hakemusten perusteella tukea jalkapalloharrastuksen jatkamiseksi jaetaan noin 1 700 euroa ja se myönnettiin kaikille tukea hakeneille pelaajille useista eri ikäluokista. Aikaisemmista vuosista poiketen, sosiaalisesta rahastosta voidaan myöntää tukea tapauskohtaisesti myös myöhemmin vuoden 2019 aikana.

 
EsPan sosiaalisen rahaston tarkoitus on mahdollistaa hyvän harrastuksen jatkaminen tutussa ympäristössä ja lähellä pelaajaa.
 
Seura haluaa kiittää kaikkia Futiskummi-kampanjaan osallistuneita ja pelaajia tukeneita ihmisiä ja yhteisöjä sekä Jalkapallo-Säätiötä. Olette mahdollistaneet monen jalkapalloilijan unelman jatkumisen.
 
Iso kiitos teille kaikille!

Lisätietoja:
 
Jussi Mononen, puheenjohtaja, Etelä-Espoon Pallo ry, p. 040 525 1549
 
Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 5-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi