EsPa ja fysioterapeutti-osteopaatti Marko Demidoff aloittavat yhteistyön!

23.5.2019

 

Etelä-Espoon Pallo ry ja Marko Demidoff ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta ja tämän myötä kaikki EsPa perheen jäsenet saavat -10% alennuksen hänen palveluistaan! Markon toimipiste on seuran toiminta-alueella Olarin Maapallonkadulla.


Marko kanssa aloitettu yhteistyö tuo erinomaista ja laajaa jalkapallospesifistä osaamista seuramme jäsenille niin fysioterapian, osteopatian kuin hieronnankin alueelta. Marko hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita ja on erikoistunut lasten ja nuorten urheiluvammoihin. Markon kautta saamme myös asiantuntija-apua seuran valmennuskoulutuksiin ja erilaisia luentoja mm. lasten ja nuorten rasitusvammoista sekä niiden ehkäisemisestä.


Marko on pelannut itse jalkapalloa pitkään ja hän on ollut mukana PK-35 Vantaan naisten liigajoukkueessa sekä suorittanut fysioterapian harjoittelun HJK:n miesten veikkausliigajoukkueen kanssa. Marko on myös futsalin U19 maajoukkueen fysioterapeutti, toiminut UEFA B-futsalin valmentajakoulutuksessa kouluttajana ja hän on Suomen Jalkapallofysioterapian Yhdistyksen puheenjohtaja.


EsPa toivottaa Markon tervetulleeksi osaksi alati laajenevaa kelta-vihreää perhettä!


Lisätiedot ja ajanvaraukset:


https://www.markodemidoff.com/