Seuran toiminta poikkeusolosuhteissa

23.3.2020

Rakas seurayhteisö,

Etelä-Espoon Pallo ry on yli 30-vuotisen historiansa suurimman haasteensa edessä. Koronavirus on muuttanut alle kahdessa viikossa täysin koko yhteiskuntamme toiminnan ja poissa on toistaiseksi se normiarki, jossa myös EsPan yli 700 junioria kokoontui kentille ja halleihin yhteen harjoittelemaan, pelaamaan ja viihtymään hyvässä seurassa.

EsPan toiminnan tärkeimpiä perusperiaatteita on aina ollut laadukkaan matalan kynnyksen harrastus- ja kilpatoiminnan tarjoaminen paikallisesti ja lähellä pelaajia. Tästä esimerkkinä, nuorimmissa ikäluokissa pystymme edelleen tarjoamaan harrastuksen n. 50 euron kuukausikustannuksella. Käytännössä tämä toimintamalli on tarkoittanut sitä, että seuralla ei ole tarvittavia taloudellisia puskureita nyt kohdatun kriisin kaltaisesta tilanteesta selviämiseen ilman vahvan seurayhteisön apua ja tukea.

Tässä vaikeassa tilanteessa tarvitsemme ja pyydämme koko seurayhteisön apua ja tukea. Lisätiedot seuran toiminnan sopeuttamisesta sekä erilaiset mahdollisuudet auttaa seuraa ovat luettavissa liitteenä olevasta tiedotteesta.

 

Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 5-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin.

www.etelaespoonpallo.fi