EsPa hakee päätoimisia ja osatoimisia valmentajia

7.8.2020

EsPa on 1988 perustettu yli 700 lisenssipelaajan espoolaisseura, jonka ryhmät jalkapallokoulusta edustusjoukkueeseen harjoittelevat erinomaisissa olosuhteissa ympäri vuoden. Strategisena tavoitteenamme on panostaa vahvasti seuran valmennuksen laadun kehittämiseen. Haemme joukkoomme innokkaita, tunnollisia, kehityshaluisia ja seuran linjaan sitoutuvia valmentajia, jotka haluavat laittaa intohimonsa likoon pelaajien ja pelin kehittämiseksi.

 

Tarjoamme valmentajillemme kattavan valmennuslinjan sekä valmennuspäälliköiden tuen lisäksi nuorekkaan, hyvähenkisen ja intohimoisen valmentajayhteisön. Mahdollistamme osallistumisen Palloliiton valmennuskursseille ja koulutamme myös seuran sisäisesti. Valmentajillemme maksamme kilpailukykyisen korvauksen.

 

Työnantajana joustamme tarvittaessa valmentajien elämäntilanteiden muuttuessa sekä teemme kaikkemme hyvän ja turvatun työsuhteen eteen. Tästä esimerkkinä vakituisten valmentajiemme työsuhteet ovat jatkuneet normaalisti myös nyt Korona-kriisin aikana toimenkuvan painottuessa hetkellisesti vahvasti valmennuksen kehittämiseen ja etävalmennuksen toteuttamiseen.

 

Haemme joukkoomme sekä osatoimisia että päätoimisia valmentajia. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan - kuitenkin viimeistään 1.11.2020.

 

Työtehtävät

 

  • Joukkuevalmentaminen

  • Apuvalmennus

  • Seuratapahtumien ohjaustehtävät

 

Työtehtävien laadukas hoitaminen edellyttää

 

  • Hyviä sosiaalisia taitoja

  • Kokemusta lasten jalkapallovalmentamisesta

  • Organisointikykyä

 

Kasvatus- ja liikunta-alan koulutus sekä jalkapallovalmentajakoulutus katsotaan eduksi. Päätoimiselta edellytämme vähintään UEFA B -lisenssiä tai suunnitelmaa sen suorittamisesta.

 

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen, liitteineen ja palkkatoivomuksineen 31.8.2020 mennessä osoitteeseen tuukka.uimonen@etelaespoonpallo.fi

 

Huom! Lasten ja nuorten parissa työskentelevät valmentajat ovat velvollisia viranomaisohjeiden mukaan toimittaamaan seuralle rikosrekisteriotteensa.