Seuran vuosikokous pidettiin lauantaina

29.10.2020

Teppo Jansson valittiin seuran hallitukseen

Etelä-Espoon Pallon sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 24.10.2020. Vuosikokouksessa vahvistettiin seuran budjetti vuodelle 2021 sekä käsiteltiin muut sääntömääräiset asiat.

EsPan hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Teppo Jansson. Seuran hallituksen puheenjohtaja jatkaa Jussi Mononen, varapuheenjohtajana Miikka Vainio, sihteerinä Ilkka Vanala taloudenhoitajana Jenny Malmström ja jäseninä Jaana Jalo-Ojanen, Aki Raula sekä Joni Teräväinen.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin myös muutos seuran vuosikokousrytmiin, ja jatkossa seura järjestää joka vuosi kaksi vuosikokousta. Kevään kokouksessa vahvistetaan edellisen vuoden tilinpäätös ja syksyn kokouksessa käsitellään muut sääntömääräiset asiat, etenkin tulevan vuoden budjetti ja hallituksen kokoonpano.

Vuosikokouksen jälkeen iltaa jatkettiin perinteisesti toimijaillalla.


Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi