Hyvä työ johtaa menestykseen!

23.11.2020

Poikien 06YJ joukkue varmisti marraskuussa paikkansa Etelän ykköseen myös ensi kaudelle kaatamalla MP valkoisen yhteismaalein 7-1.

06YJ:n hyvät otteet niin viime kauden huuhkajapeleissä, kuin piirisarjassa ovat kiinnittäneet myös palloliiton katseet joukkueen pelaajiin. Huuhkajapäivillä Etelän joukkueissa oli viime talvella mukana kaksi pelaajaa ja keväällä mukana on ollut kolme pelaajaa. Koronan takia perinteinen Tähtitarha-tapahtuma jaettiin marraskuussa kahteen kolmipäiväiseen yhteisalueleiriin, jossa joukkueemme oli edustettuna Niklas Ferneliuksen (HooGee) voimin ja Etelän alueleirillä marraskuussa joukkueemme oli edustettuna kahden pelaajan voimin Jussi Tanska (EsPa) ja Otso Silvennoinen (EsPa).

Seurat (HooGee ja EsPa) haluavat lämpimästi onnitella pelaajia ansaituista paikoista alueleireillä. Jatketaan hyvää työtä myös jatkossa.

 

Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi