EsPan valmennustiimeihin uusi maalivahtivalmentaja

27.8.2021

Seuran aikaisemmin tänä vuonna julkaisemiin valmennustiimeihin on tullut muutos maalivahtivalmennuksen suhteen. EsPan valmennustiimeissä maalivahtivalmennuksesta noin vuoden vastannut Heidi Tahvanainen karisti elokuun alussa pk-seudun pölyt nappulakengistään ja muutti työn ja opiskelun perässä toiselle paikkakunnalle. Tämä muutos on ollut seuran tiedossa jo Heidin sopimusta tehtäessä, ja siksi korvaajaa Heidille päästiin etsimään hyvissä ajoin. 

Seuran maalivahtivalmennuksen 2008, 2009K, 2010K ja 2011 -joukkueissa ottaa jatkossa vastuulleen Robert Barton, jonka kanssa seura on solminut osa-aikaisen sopimuksen maalivahtivalmennuksesta.

Robertilla on mv-valmennuskokemusta useista pk-seudun joukkueista. Maalivahtina hän on pelannut Suomessa Hongan eri joukkueissa sekä PKKU:ssa. Ulkomailta häneltä löytyy maalivahtikokemusta Yhdysvalloista Miami FC:sta ja floridalaisesta St. Thomas -yliopiston joukkueesta, jossa hän opiskeli jalkapallon ohella urheilujohtamista.

Toivotamme Robertin lämpimästi tervetulleeksi keltavihreisiin! 

Heidille lausumme isot kiitokset loistavasta työstä ja sitoutumisesta nuorten maalivahtien kehittämiseen, sekä toivotamme rutkasti onnea opiskeluihin ja seuraavaan elämänvaiheeseen uudella paikkakunnalla!

 

Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549

 

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi