Naisten maajoukkue Leppävaarassa su 27.5. ja Suomen Cupin välierä FC Honka - HJK to 31.5. ISS Stadionilla

25.5.2012

Lisäksi naisten Suomi – Belgia su 27.5. Leppävaaran Stadionilla klo 15.30. Otteluun on VAPAA PÄÄSY!

Suomen Cupin välierä FC Honka - HJK to 31.5. ISS Stadionilla

Väyrynen, Vasara, Simpanen, Tammilehto… Pohjanpalo, Mäkelä, Savage, Schüller… Tähtipelaajia vilisee ISS Stadionilla Vantaan Myyrmäessä toukokuun viimeisenä päivänä, kun FC Honka ja HJK iskevät yhteen Suomen Cupin välierässä tiukkana tavoitteenaan finaalipaikka.

Honka kylvetti HJK:ta alkuvuodesta Liigacupissa kahdesti, mutta kauden ensimmäisessä Veikkausliigakohtaamisessa osat vaihtuivat ja HJK vei selkeän voiton. Miten käy nyt? Tiukan kevään päätteeksi luvassa on todellinen kohokohta pääkaupunkiseudun kahden suuren mitellessä cupin finaalipaikasta.

Mikä on parempi keino juhlistaa kesän alkua ja koulujen päättymistä kuin tulla koko joukkueen tai koko seuran voimin seuraamaan kotimaista huippujalkapalloilua ja ottelua, josta panoksia ei todellakaan puutu. Tiedossa on varmuudella unohtumaton kokemus niin pienimmälle juniorille kuin kaiken kokeneelle seuratoimijallekin.

Välieräottelu ISS Stadionilla torstaina 31.5. alkaa kello 18.30. Lipunmyynti välierään on alkanut Lippupalvelussa:
http://www.lippupalvelu.fi/event/suomen-cupin-valiera-fc-honka-hjk-lippuja/90593

Pääsylippujen hinnat ennakkoon ostettuna ovat 10e/5e ja portilta ostettuna 15e/5e. Pelipassilla saa lisäksi 2,50 euron alennuksen ennakkoon ostetuista lipuista. Katsomossa ei ole numeroituja paikkoja.

Muista myös naisten Suomi – Belgia su 27.5. Leppävaaran Stadionilla

Naisten maajoukkue kohtaa Belgian tulevana sunnuntaina Espoon Leppävaarassa klo 15.30 ja otteluun on VAPAA PÄÄSY!