Matinkylän peruskorjattu tekonurmi avattu

9.6.2014

Pieniä ihailijoita.
Keltavihreää kipinää.
Avauspotkun vetäjä.

Matinkylän urheilupuistossa oli sunnuntaina 8.6. vilskettä ja vipinää, kun uusi tekonurmi vihittiin käyttöön. EsPan ja HooGeen järjestämät avajaiset houkuttelivat paikalle noin 150 innokasta jalkapallon ystävää

Tapahtumassa juhlistettiin myös espoolaista seurayhteistyötä. Kahden Suomen mittakaavassa suuren jalkapalloseuran yhteistyö on tärkeää ja kummallekin seuralle elinehto pelaajan polun varmistamisessa. Etelä-Espoon Pallon puheenjohtaja Tiina Kinnunen painotti puheessaan kaupungin tarjoamien olosuhteiden merkitystä ja totesi peruskorjatun tekonurmen olevan hieno investointi espoolaisten harrastamiseen. Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja Uudenmaan piirin puheenjohtaja Kari Uotila olivat myös juhlistamassa tapahtumaa ja kiittelivät seuroja esimerkillisestä toiminnasta.

Aurinkoinen sää ja juhlatunnelma huipentuivat tekonurmen avausotteluun, kun 3. divisioonassa pelaava edustusjoukkue kohtasi hankolaisen FC HIK:in. Peli sai arvoisensa avauksen, kun aloituspotkun potkaisi Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja. Vauhdikas ja tasainen ottelu päättyi 1-1 lukemiin, jonka jälkeen kentän valtasi jälleen innokkaat jalkapalloilijanalut keltavihreissä ja sinivalkoisissa nutuissaan.

- Teksti ja kuvat: Eeva Neuvonen