Säännöt

 

 

Turnauksessa pelataan Suomen Palloliiton 2020 Kaikki Pelaa -säännöillä seuraavin tarkennuksin:

  • 2012-2014 -ikäluokissa on käytössä sivurajapotku tai -kuljetus. Muissa ikäluokissa käytössä sivurajaheitto.
  • Vetäytymissääntö voimassa vain 2014 ikäluokassa.

Pelioikeus:

Turnauksessa on pelioikeus 2009-2014 syntyneillä pojilla ja tytöillä (nuorempi voi pelata vanhemmassa ikäluokassa), joilla on voimassaoleva pelaajalisenssi. Pelaajaluettelo on toimitettava määräaikaan mennessä järjestäjille.  Piirin luvalla pelaavat yli-ikäiset, kuitenkin korkeintaan 2 pelaajaa per joukkue, merkitään pelaajaluetteloon. Jos piirin lupaa ei ole, lupa anotaan turnauksen johtajalta viimeistään viisi (5) päivää ennen turnauksen alkua.


Palkinnot
:


Jokaisesta joukkueesta palkitaan yksi pelaaja pelaajan palkinnolla. Lisäksi kaikki mukana olleet pelaajat saavat osallistumisestaan kunniakirjan. Ikäluokissa 2009-2010 sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein.


Vastalauseet:

Turnauksen jury käsittelee mahdolliset vastalauseet. Vastalause on toimitettava välittömästi ottelun päätyttyä turnaustoimistoon. Vastalause on perusteltava ja siitä tulee suorittaa 50 euron suuruinen vastalausemaksu. Maksu palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Juryn päätökset ovat lopullisia. Juryn kokoonpano: (tarkentuu ennen turnauksen alkua).