Some-ohje

Etelä-Espoon Pallo löytyy sosiaalisessa mediassa Facebookista ja Twitteristä.

- Seuran Facebook-sivu löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/EtelaEspoonPallo

- EsPa Iso Omena -turnauksen Facebook-sivu: https://www.facebook.com/espaturnaus 
- Seuran Twitter-tili löytyy: https://twitter.com/espa_ry
- Edustusjoukkueen Twitter-tili: https://twitter.com/espa_edustus
 
Seuran Facebook-sivuilta löytyy tietoa seuran tapahtumista yleisesti, uutisia joukkueilta, piirin ja liiton tiedotteita. Sivuille voi kuka tahansa kirjoittaa, laittaa kuvia ja lisätä linkkejä, kunhan ne pysyvät hyvän maun rajoissa ja liittyvät jotenkin Etelä-Espoon Palloon, jalkapalloon, lasten ja nuorten harrastustoimintaan tai urheiluun yleisesti. Myös edustusjoukkueen uutisia ja otteluraportteja voi lukea seuran Facebookista. 
 
EsPa Iso Omena-turnauksen Facebook-sivu keskittyy nimensä mukaisesti loppukesästä pelattavaan turnaukseen. Sivustolta löytyvät turnausjohtajan terveiset, linkit otteluohjelmiin ja tulospalveluun sekä muuta yleistä tietoa turnauksesta. Lisäksi sivuille lisäillään kuvia pitkin turnausviikonloppuja.
 
Seuran Twitter-tilillä tiedotetaan lyhyesti seuran tapahtumista ja jaetaan seuraan liittyvää tietoa. @EsPa_ry Twitter-tili on interaktiivinen kohtaamispaikka ja esitettyihin toiveisiin ja kysymyksiin pyritään vastaamaan pikaisesti.
 
Edustusjoukkueen Twitterissä keskitytään pääosin edustusjoukkueen toimintaan, @EsPa_Edustus toimii edustusjoukkueen tiedotuskanavana jonne uutiset ensimmäisenä laitetaan. Edustuksen Twitter-tilillä voi seurata ajantasaisesti joukkueen koti- ja vierasotteluita. Tiedotteissa käytetään tilan salliessa tunnisteita #EsPa, #ParastaPaikallistaJalkapalloa tai #KeltaVihree.
 
Sivuja hallinnoivat henkilöt poistavat kaikki loukkaavat viestit ja estävät tarvittaessa käyttäjän sivuilta. 
Politiikkaan, uskontoon tms. liittyvät asiat toivotaan jätettäväksi muille foorumeille puitaviksi. 
Tuntematon tiedostomuotosomeohje.docx (67 kB)