Seuran maksut

 

Alla taulukko kauden 2019 maksuista

 


 
Koko kausi1.4.-30.6.1.7.-30.9.1.10 -->
Pelaajamaksu28022015080
Try out-aika000 
Harrastefudismaksu135

 

  
Jalkapallokoulu kevät varusteineen 
 
  
Jalkapallokoulu syksy (ei varusteita) 
 
  
Jalkapallokoulu talvi (ei varusteita) 
 
  
Jäsenmaksu45454545

  

Kausimaksuun kuuluu aina pelaajamaksu ja jäsenmaksu koko kalenterivuodelle. Jalkapallokoulu sisältää jäsenmaksun.


Kesken kauden tuleva pelaaja maksaa jäsenmaksun liittyessään seuraan sekä pelaajamaksun oheisen taulukon mukaan. Jäsenmaksun maksavat kaikki joukkueen toimijat. Huomioittehan maksujen jaksotukset uusille seuraan liittyville pelaajille. Huom! Jaksotukset eivät koske pelaajia, joilla on ollut pelipassi ja edustusoikeus EsPassa edellisellä kaudella.

Seuran maksut hoidetaan ikäluokan kautta seuran tilille. Joukkue myös kerää erikseen pelipassi- ja vakuutusmaksut ja toimittaa seuralle pelaajaluettelon, jonka perusteella seura hoitaa passien ostamisen ja välittää laskun joukkueelle maksettavaksi. Lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista löytyy täältä.

Seuran jäsenmaksu 45 € maksetaan seuran tilille 2.1.2019 mennessä. Pelaajamaksut maksetaan joko kokonaisuudessaan 15.1.2019 mennessä tai sitten ositettuna siten että 15.5.2019 mennessä kaikki seuran maksut maksettu seuralle. Osina maksettaessa eräpäivät ovat seuraavat:

1. erä 15.1. 112 euroa
2. erä 15.3. 84 euroa
3. erä 15.5. 84 euroa

Kesken kauden lopettamisista ei seuran maksuja palauteta ja pelaajat ovat jäsenmaksun maksettua velvollisia maksamaan koko kauden pelaajamaksut.

Vakuutuksettoman pelipassin ottamiseen on oikeus kaikilla niillä, jotka toimittavat joukkueen taloudenhoitajalle todistuksen omasta vakuutuksestaan ennen pelipassin hankintaa.  Jos vakuutusta ei ole tai vakuutus raukeaa kauden aikana, niin pelipassi peruutetaan, ellei pelaajalle oteta uutta vakuutuksellista pelipassia. Ilman pelipassia ei saa osallistua kilpailutoimintaan.

Maksuasioihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä EsPa:n hallitukseen,

osoite: hallitus(a)etelaespoonpallo.fi

Seuran pelaajamaksussa on käytössä sisaralennus, joka koskee samassa taloudessa asuvia alle 18-vuotiaita jäseniä. Sisaralennus ei kuitenkaan koske vajaiden kausien maksuja. Ensimmäinen jäsen maksaa täyden pelaajamaksun ja seuraavat jäsenet 15% alennetun maksun. Joukkueet ilmoittavat seuralle muiden sisarusten nimet ja joukkueet alennuksen varmistamiseksi. 

Sisaralennus jalkapallokoulussa on 15% kunkin jakson maksusta koskien perheen muita jalkapallokoululaisia. 15% alennukseen oikeuttaa myös alle 18-vuotias pelaaja jossain EsPa:n joukkueessa.