Seuran maksut

 

Alla taulukko kauden 2018 maksuista

 


 
Koko kausi1.4.-30.6.1.7.-30.9.1.10 -->
Pelaajamaksu27521514575
Try out-aika000 
Harrastefudismaksu135

 

  
Jalkapallokoulu kevät varusteineen 
 
  
Jalkapallokoulu syksy (ei varusteita) 
 
  
Jalkapallokoulu talvi (ei varusteita) 
 
  
Jäsenmaksu40404040

  

Kausimaksuun kuuluu aina pelaajamaksu ja jäsenmaksu. Jalkapallokoulu sisältää jäsenmaksun.
Kesken kauden tuleva pelaaja maksaa jäsenmaksun liittyessään seuraan sekä pelaajamaksun oheisen taulukon mukaan. Jäsenmaksun maksavat kaikki joukkueen toimijat. Huomioittehan maksujen jaksotukset uusille seuraan liittyville pelaajille. Huom! Jaksotukset eivät koske pelaajia, joilla on ollut peliapassi ja edustusoikeus EsPassa edellisellä kaudella.

Seuran maksut hoidetaan ikäluokan kautta seuran tilille. Joukkue myös kerää erikseen pelipassi- ja vakuutusmaksut ja toimittaa seuralle pelaajaluettelon, jonka perusteella seura hoitaa passien ostamisen ja välittää laskun joukkueelle maksettavaksi. Lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista löytyy täältä.

Seuran jäsenmaksu 40 € maksetaan seuran tilille 2.1.2018 mennessä. Pelaajamaksujen eräpäivät ovat  30.1.2018 ja 31.3.2018, ensimmäisessä erässä maksetaan 120 € ja toisessa erässä 155 €. Mahdolliset sisaralennukset vähennetään toisesta erästä. Vakuutuksettoman pelipassin ottamiseen on oikeus kaikilla niillä, jotka toimittavat joukkueen taloudenhoitajalle todistuksen omasta vakuutuksestaan ennen pelipassin hankintaa.  Jos vakuutusta ei ole tai vakuutus raukeaa kauden aikana, niin pelipassi peruutetaan, ellei pelaajalle oteta uutta vakuutuksellista pelipassia. Ilman pelipassia ei saa osallistua kilpailutoimintaan.

Maksuasioihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä EsPa:n hallitukseen, osoite: hallitus(a)etelaespoonpallo.fi

Seuran pelaajamaksussa on käytössä sisaralennus, joka koskee samassa taloudessa asuvia alle 18-vuotiaita jäseniä. Sisaralennus ei kuitenkaan koske vajaiden kausien maksuja. Ensimmäinen jäsen maksaa täyden pelaajamaksun ja seuraavat jäsenet 55 eurolla alennetun maksun. Joukkueet ilmoittavat seuralle muiden sisarusten nimet ja joukkueet alennuksen varmistamiseksi. 

Sisaralennus jalkapallokoulussa on 20 euroa kunkin jakson maksusta koskien perheen muita jalkapallokoululaisia. 20 euron alennukseen oikeuttaa myös alle 18-vuotias pelaaja jossain EsPa:n joukkueessa.