Kevään jalkapallokoulu 2020 / Spring Football School 2020

 

Kevään jalkapallokoulu on tarkoitettu 2015 ja 2016 syntyneille tytöille ja pojille. Harjoitukset järjestetään kerran viikossa kahdella kentällä; Matinkylän tekonurmella ja Suurpellon Opinmäen koulun tekonurmella, Lillhemtintie 1.

Ryhmät

1) Tiistain Suurpellon ryhmä harjoittelee Opinmäen koulun tekonurmella:
2015 ja 2016-syntyneet klo 18:00-18:45.

Ensimmäinen harjoitus on 5.5 ja viimeinen harjoitus on 16.6

2) Keskiviikon Matinkylän ryhmä harjoittelee Matinkylän Urheilupuiston TN1:lla (kenttä missä on juoksurata):
2016-syntyneet klo 17:15-18:00 ja 2015-syntyneet klo 18.15-19.00.

Ensimmäinen harjoitus on 6.5 ja viimeinen harjoitus on 17.6

Varustepaketti ja maksut

Kevään jalkapallokoulu maksaa 125 euroa. Hinta sisältää valmennuksen ja nappulapassin (vakuutus), sekä varustepaketin, johon kuuluu pallo ja EsPa t-paita. Sisaralennus on 20 euroa, jonka saa toisesta sisaruksesta. Varustepaketit jaetaan jalkapallokoulun maksutositetta vastaan harjoitusten yhteydessä. Voit myös ilmoittautua suoraan Kevään ja Syksyn jalkapallokouluun. Tällöin hinta on 210€.

Tarjoamme myös mahdollisuutta käydä molemmissa jalkapallokoulu päivissä Matinkylässä ja Suurpellossa. Tällöin hinta on 185€.

Lasku lähetetään noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Muistakaa käyttää maksulomakkeessa olevaa viitenumeroa.

Varusteet

Alussa on hyvä olla mukana oma pallo kunnes saatte varustepaketin mihin sisältyy pallo. Harjoituksissa on hyvä olla liikuntaan sopiva vaatetus, esimerkiksi verryttelyasu tai lämpimämmällä säällä shortsit ja T-paita. Lenkkareilla pääsee hyvin alkuun. Jalkapallokengät (nappikset) kannattaa hankkia vasta, kun näkee lapsessa futiskipinän syttyneen. Myös juomapullo kannattaa ottaa mukaan harjoituksiin.

HUOM! PELAAJAT ON VAKUUTETTU SEURAN PUOLESTA. VAKUUTUS EDELLYTTÄÄ SÄÄRISUOJIEN KÄYTTÖÄ. Säärisuojat puetaan jalkapallosukkien alle. 

Lisävarustehankintoja voi tehdä esimerkiksi XXL Suomenojalla, jossa myydään varusteita EsPa:n väreillä (vihreät shortsit, keltaiset jalkapallosukat) sekä palloja ja nappiksia. Mainitsemalla EsPan kassalla saat tuotteista mahdolliset seura-alennukset. XXL tulee myös tarjoamaan jalkapallokoululaisille erikoistarjouksia!

Jani Suhola, juniorivalmennuspäällikkö EsPa, Uefa B ja Ekkono youth master
 
jani.suhola@etelaespoonpallo.fi

 

ILMOITTAUTUMINEN