EsPan Kaikki Pelissä -päiväkotifutis

 

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) järjestää lähialueiden alueen päiväkodeille jalkapallotapahtuman keskiviikkona 20.4.2022, Matinkylän urheilupuiston tekonurmi 2:llä ( vanhan jäähallin takana, skeittipuiston vieressä ). Tapahtuma ajoittuu klo 9:00-14:00 välille.
Futispäivän ohjelmassa pelejä toisia päiväkoteja vastaan. Pelien vetämisestä vastaavat EsPan  2000-2008-syntyneet pelaajat, jotka ovat kouluttautuneet pelinohjaajiksi (pienten lasten tuomari).
Tapahtuma on osallistujille maksuton ja tilaisuuden jälkeen osallistujat saavat hyvää materiaalia jalkapallon harrastamisesta osana päiväkotiliikuntaa ja tietoa, miten voi jatkaa futisharrastusta EsPassa.
Tapahtumassa on omat sarjat 3-4-vuotiaille sekä 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
Lisätietoja tapahtumasta:
Jani Suhola, juniorivalmennuspäällikkö EsPa
email: jani.suhola@etelaespoonpallo.fi
 
 

ILMOITTAUTUMINEN ESPAN -PÄIVÄKOTIFUTISTAPAHTUMAAN

*

Valitse alla olevista vaihtoehdoista mihin aikaan haluatte tulla pelaamaan tai voitte valita myös kohdan molemmat ajat sopivat meille.

Kirjoita seuraaviin sarakkeisiin kaikkien päiväkodista osallistuvien joukkueiden nimet (esimerkiksi Karhut tai Leijonat), jokainen omaan sarakkeeseensa. Päiväkodin nimeä ei tarvitse enää täyttää joukkueen nimen yhteyteen.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.