Pelinohjaajat

Pelinohjaajien koulutus

Seura järjestää joka vuosi pelinohjaajakoulutuksen. Koulutus on tarkoitettu ikäluokalle, jonka pelaajat täyttävät kuluvana vuonna 14 vuotta. Koulutus ajoittuu huhtikuulle ja sisältää teoriaosuuden sekä työharjoittelun joko päiväkoti- tai koulutapahtumassa. Työharjoittelu tapahtuu arkipäivänä ja sitä varten pitää anoa vapaata koulusta.

Verokortti

Vuoden 2019 alusta lähtien seura ei maksa palkkioita, palkkaa tai muita palkkaan rinnastettavia ansioita käteisellä tai ilman verokorttia. Tämä koskee mm. erotuomareita, pelinohjaajia ja apuvalmentajia jne. Vaikka verokortti olisi ns. nolla-verokortti, se pitää toimittaa seuralle.

Palkkiolomake

Jokaisen pelinohjaajan pitää täyttää palkkiolomake ja saada sille hyväksyntä pelistä vastuussa olleelta joukkueelta (jojo/peliryhmävastaava). Korvaukset maksetaan vain oikein täytetty lomaketta vastaan. Lomake toimitetaan pelistä vastuussa olleelle joukkueelle, joka toimittaa sen eteenpäin seuralle. Palkkiolomake lähetetään eteenpäin sähköpostilla.

Lomakkeet ovat tämän sivun liitteenä.

Korvauksien maksaminen

Pelinohjauksen korvaukset maksetaan kerran kuusa, joka kuun viimeinen päivä. Palkkiolomakkeen pitää olla toimitettuna 8 arkipäivää ennen palkkionmaksupäivää.

Pelinohjaajakoulutus

EsPa ja HooGee kouluttaa vuosittain junioreistaan Pelinohjaajia toimimaan nappulaerotuomareina nuorimpien junioreiden Espoon liigan ja seuran sekä joukkueiden järjestämiin turnauksiin. Koulutustilaisuudet järjestetään kerran vuodessa Matinkylä-Olari-Haukilahti -alueella, johon sisältyy myös käytännön osuus päiväkotifutistapahtumassa.

Pelinohjaajakoulutus järjestetään seuraavan kerran kun palataan taas normaaliin joukkuetoimintaan.
Lisätietoja peliohjaajakoulutuksesta:

Jani Suhola
email: jani.suhola@etelaespoonpallo.fi