Pelinohjaajat

Pelinohjaajien koulutus

Seura järjestää joka vuosi pelinohjaajakoulutuksen. Koulutus on tarkoitettu ikäluokalle, jonka pelaajat täyttävät kuluvana vuonna 14 vuotta. Koulutus ajoittuu huhtikuulle ja sisältää teoriaosuuden sekä työharjoittelun joko päiväkoti- tai koulutapahtumassa. Työharjoittelu tapahtuu arkipäivänä ja sitä varten pitää anoa vapaata koulusta.

Verokortti

Vuoden 2019 alusta lähtien seura ei maksa palkkioita, palkkaa tai muita palkkaan rinnastettavia ansioita käteisellä tai ilman verokorttia. Tämä koskee mm. erotuomareita, pelinohjaajia ja apuvalmentajia jne. Vaikka verokortti olisi ns. nolla-verokortti, se pitää toimittaa seuralle anu.niskanen@etelaespoonpallo.fi.

Palkkiolomake

Jokaisen pelinohjaajan pitää täyttää palkkiolomake ja saada sille hyväksyntä pelistä vastuussa olleelta joukkueelta (jojo/peliryhmävastaava). Korvaukset maksetaan vain oikein täytetty lomaketta vastaan. Lomake toimitetaan pelistä vastuussa olleelle joukkueelle, joka toimittaa sen eteenpäin seuralle. Palkkiolomake lähetetään eteenpäin sähköpostilla Anulle, anu.niskanen@etelaespoonpallo.fi  ja jojolle/peliryhmävastaavalle.

Lomakkeet ovat tämän sivun liitteenä.

Jos olet viheltänyt Hongan pelin toimi näin:

Lähetä sähköpostilla verokortti ja palkkiolomake osoitteeseen palkat@fchonka.fi

Korvauksien maksaminen

Pelinohjauksen korvaukset maksetaan kerran kuussa, joka kuun viimeinen päivä. Palkkiolomakkeen pitää olla toimitettuna 15 arkipäivää ennen palkkionmaksupäivää.

Pelinohjaajakoulutus

EsPa kouluttaa vuosittain junioreistaan Pelinohjaajia toimimaan nappulaerotuomareina nuorimpien junioreiden Espoon liigan ja seuran sekä joukkueiden järjestämiin turnauksiin. Koulutustilaisuudet järjestetään kerran vuodessa Matinkylä-Olari-Suurpelto -alueella, johon sisältyy myös käytännön osuus päiväkotifutistapahtumassa.

Seuraava pelinohjaajakoulutus järjestetään perjantaina 1.4 Klo 18.00 alkaen. Paikkana on EsPan toimisto, joka sijaitsee TN1 kentän vieressä, Matinkartanontie 6.
Lisätietoja peliohjaajakoulutuksesta:

Jani Suhola
email: jani.suhola@etelaespoonpallo.fi 
Tuntematon tiedostomuotoPalkkiolomake (123 kB)