Pelinohjaajat

Pelinohjaajien koulutus

Seura järjestää joka vuosi pelinohjaajakoulutuksen. Koulutus on tarkoitettu ikäluokalle, jonka pelaajat täyttävät kuluvana vuonna 14 vuotta. Koulutus ajoittuu huhtikuulle ja sisältää teoriaosuuden sekä työharjoittelun joko päiväkoti- tai koulutapahtumassa. Työharjoittelu tapahtuu arkipäivänä ja sitä varten pitää anoa vapaata koulusta.

Verokortti

Vuoden 2019 alusta lähtien seura ei maksa palkkioita, palkkaa tai muita palkkaan rinnastettavia ansioita käteisellä tai ilman verokorttia. Tämä koskee mm. erotuomareita, pelinohjaajia ja apuvalmentajia jne. Vaikka verokortti olisi ns. nolla-verokortti, se pitää toimittaa seuralle.

Palkkiolomake

Jokaisen pelinohjaajan pitää täyttää palkkiolomake ja saada sille hyväksyntä pelistä vastuussa olleelta joukkueelta (jojo/peliryhmävastaava). Korvaukset maksetaan vain oikein täytetty lomaketta vastaan. Lomake toimitetaan pelistä vastuussa olleelle joukkueelle, joka toimittaa sen eteenpäin seuralle. Palkkiolomake lähetetään eteenpäin sähköpostilla.

Lomakkeet ovat tämän sivun liitteenä.

Korvauksien maksaminen

Pelinohjauksen korvaukset maksetaan kerran kuusa, joka kuun viimeinen päivä. Palkkiolomakkeen pitää olla toimitettuna 8 arkipäivää ennen palkkionmaksupäivää.

Pelinohjaajakoulutus 2019

EsPa ja HooGee kouluttaa vuosittain C14-junioreistaan Pelinohjaajia toimimaan nappulaerotuomareina nuorimpien junioreiden Espoon liigan ja seuran sekä joukkueiden järjestämiin turnauksiin. Koulutustilaisuudet järjestetään kerran vuodessa Matinkylä-Olari-Haukilahti -alueella, johon sisältyy myös käytännön osuus päiväkoti- ja/tai koulufutistapahtumassa.

Seuraava pelinohjaajakoulutus järjestetään maanantaina 8.4 klo 17.30-20.30. Paikkana on Mattlidens Gymnasiumin ruokasali. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti 2005-2000 syntyneille Etelä-Espoon Pallon ja HooGeen pelaajille ja juniorijoukkueiden toimijoille, mutta ryhmää voidaan mahdollisesti täydentää myös muiden seurojen pelaajilla. Juniorijoukkueiden pelaajien koulutukseen sisältyy myös riippuen osallistujamääristä yksi tai kaksi käytännön harjoittelua koulu- ja päiväkotifutistapahtumissa. Päiväkotifutistapahtuma pidetään Ti 16.4 ja Koulufutistapahtuma Ke 24.4. Molemmat tapahtumat pidetään Matinkylän Urheilupuistossa

Lisätietoja peliohjaajakoulutuksesta:

Jani Suhola
gsm: 040 832 8181
email: jani.suhola@etelaespoonpallo.fi