top of page

ESPA HOOGEE YJ A

EsPa-HooGee YJ A on Etelä-Espoon Pallon ja Haukilahden Pallon yhteinen panostus 17-20-vuotiaiden nuorten jalkapalloilijoiden kehittämiseen. YJ B koostuu paristakymmenestä lahjakkaasta ja motivoituneesta nuoresta, jotka pyrkivät ylittämään itsensä ja kehittymään jalkapalloilijoina.

 

Joukkueen valmennus on ammattitaitoista (Markus Aho, UEFA A) ja kokenutta, ja sen tavoitteena on tarjota pelaajille oikeanlainen ympäristö ja tuki, jotta he voivat kehittyä sekä jalkapalloilijoina että yksilöinä. Harjoittelussa keskitytään teknisiin ja taktisiin taitoihin, fyysiseen valmennukseen sekä henkiseen puoleen.

 

EsPa-HooGee YJ osallistuu Suomen Palloliiton P20 Ykkönen -sarjaan, mikä tarjoaa pelaajille erinomaisen mahdollisuuden haastaa itsensä ja kehittää pelitaitojaan korkeatasoisessa kilpailussa. Joukkueen tavoitteena on menestyä sarjassa ja tarjota pelaajille ponnahduslauta kohti aikuisten sarjoja ja mahdollisesti ammattilaisuraa.

 

EsPa-HooGee YJ:n pelaajat edustavat yhteisöllisyyttä, reilua peliä ja kunnioitusta niin omia joukkuetovereita kuin vastustajiakin kohtaan. Joukkueen toiminnassa korostetaan vastuunottoa, sitoutumista ja tavoitteellisuutta. Yhteisjoukkue tarjoaa nuorille pelaajille arvokasta kokemusta ja kehittymismahdollisuuksia, jotka valmistavat heitä kohtaamaan tulevaisuuden haasteet jalkapallokentällä ja sen ulkopuolella.

HARJOITUKSET / TRAINING

Tietoja joukkueen harjoituksista tulossa pian.

YHTEYSTIEDOT / CONTACT

MARKUS AHO
VASTUUVALMENTAJA

markus.aho@etelaespoonpallo.fi

+358 12 345 6789

ETUNIMI SUKUNIMI
JOUKKUEENJOHTAJA

bottom of page