top of page

Stadionhanke käynnistyy (aprillia)

Updated: Apr 3

Päivitetty 3.4.2024: Lisätty otsikkoon aprillia, jottei anneta väärää informaatiota.


Lehdistötiedote: Etelä-Espoon Pallon Uusi Stadion - Uudistuva Espoo


Etelä-Espoon Pallo (EsPa) kertoo ylpeänä aloittavansa mittavan stadionhankkeen Espoon Gräsanniitylle, joka tulee tarjoamaan yli 30 000 katsojalle ensiluokkaiset puitteet jalkapallon ja muiden tapahtumien seuraamiseen. Hanke sisältää myös yli 2000 auton parkkihallin, jonne kulku järjestetään Telaniityntien kautta. Rakentaminen on suunniteltu aloitettavaksi jo loppuvuonna 2024, ja stadionin odotetaan olevan valmis vuonna 2025.


Gräsanniityn stadionhanke

Epsoon kaupungin liikunnan ylipäällikkö Petri Marra on ilmaissut täyden tukensa hankkeelle, korostaen sen merkitystä paitsi urheilulle myös koko yhteisön elinvoimalle ja hyvinvoinnille. "Tämä projekti on tärkeä askel eteenpäin koko kaupungille, ja se vahvistaa Epsoon asemaa merkittävänä urheilu- ja kulttuurikeskuksena Suomessa," Marra toteaa.


Etelä-Espoon Pallon hallituksen puheenjohtaja, Jussi, on myös ilmaissut innostuksensa hankkeesta: "Uuden stadionin myötä EsPa siirtyy uuteen aikakauteen ja tavoittelemme Veikkausliigapaikkaa. Meillä on myös mahdollisuus isännöidä suuria urheilu- ja kulttuuritapahtumia ympäristöystävällisellä stadionillamme, joka palvelee niin paikallisyhteisöä kuin laajempaakin yleisöä."


Stadionhankkeen johtoon on nimetty stadiontirehtööri Aura Munkkila, joka vastaa hankkeen suunnittelusta, rakentamisesta ja tulevasta toiminnasta. "Olen innoissani ja kunnioitettu tästä mahdollisuudesta olla osa tätä historiallista projektia. Työskentelemme tiiviisti varmistaaksemme, että uusi stadion ei ainoastaan täytä kaikki urheilun vaatimukset vaan myös luo ympärilleen elävän ja kutsuvan yhteisön," sanoo Munkkila.


Lisätiedot hankkeesta ja sen etenemisestä antaa stadiontirehtööri Aura Munkkila. Yhteydenotot pyydetään lähettämään sähköpostitse hallitus@etelaespoonpallo.fi


Etelä-Espoon Pallon uusi stadionhanke Espoon Gräsanniitylle symboloi urheilun, kulttuurin ja yhteisöllisyyden uutta aikakautta Espoossa. Hanke tukee kaupungin tavoitteita tarjota korkealaatuisia palveluja asukkailleen ja vahvistaa Espoon asemaa merkittävänä kohteena sekä urheilun että kulttuurin saralla.

Comments


bottom of page