top of page
2010K.jpeg

ESPA 2010 KELTAINEN

Tervetuloa EsPa 2010 Keltainen- joukkueen sivuille!

 

EsPa 2010 on syksyllä 2019 perustettu kilpajoukkue, jonka kokoonpanossa treenaa ja ottelee ahkerasti 28 tavoitteellista jalkapalloilijaa. Joukkueen taustalla on vahva yhteishenki ja intohimo jalkapalloa kohtaan, mikä näkyy niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Valmentajat ja muu taustahenkilöstö ovat sitoutuneet tukemaan pelaajia heidän matkallaan ja yhdessä kehittymään jalkapalloilijoina.

 

Harjoituksissa keskitytään monipuolisesti eri osa-alueisiin, kuten taktiikkaan, pelinäkemykseen, fyysiseen harjoitteluun ja teknisiin taitoihin. Jokaiselle pelaajalle pyritään tarjoamaan yksilöllistä ohjausta ja tukea, jotta he voivat kehittyä parhaalla mahdollisella tavalla.

 

EsPa 2010 osallistuu aktiivisesti erilaisiin turnauksiin ja sarjapeleihin, joissa pelaajat pääsevät haastamaan itseään ja joukkuettaan. Tavoitteena on kehittää joukkueen yhteistyötä  ja kilpailullista asennetta. Vaikka voitto onkin tavoitteena kilpailuissa, painotetaan myös reilua peliä, kunnioitusta ja urheiluhenkeä.Yhteydenotot joukkueeseen: 

espa10keltainen@etelaespoonpallo.fi
 

HARJOITUKSET / TRAINING

Tietoja joukkueen harjoituksista tulossa pian.

EMILÉ NGOY
SEURAVALMENTAJA - HEAD COACH

ETUNIMI SUKUNIMI
JOUKKUEENJOHTAJA

YHTEYSTIEDOT / CONTACT

bottom of page