top of page
EsPa_JPK_K2015_03.jpg

ESPA JALKAPALLOKOULU

Jalkapallo on Suomen ylivoimaisesti suosituin urheilulaji harrastajamääriensä perusteella. Viime vuosikymmeninä harrastajamäärät ovat vain nousseet ja näille faktoille on luonnollisesti syynsä: pallon kanssa on helppo leikkiä, mutta sitä on vaikea hallita ja siihen on äärimmäisen helppo rakastua.

Jalkapallossa lapsi pääseekin kehittämään omia sosiaalisia, psyykkisiä, motorisia ja jalkapalloilullisia taitoja. Lisäksi jalkapallotoimintaan kuuluu keskeisesti yhteisöllisyys ja suvaitsevaisuus, jotka molemmat ovat keskeisiä arvoja myös EsPa:lle.

EsPa:n jalkapallokoulun tärkeimmät tavoitteet ovat:

  • herättää kiinnostus palloa, jalkapalloa ja jalkapallotaitoja kohtaan

  • innostaa monipuoliseen liikkumiseen

  • tukea lapsen sosiaalisuuden, itsenäisyyden ja itseluottamuksen kehitystä

  • luoda valmiuksia joukkuetoimintaan osallistumiseen

Jalkapallokoulun motto on hyväksi havaittu jo monen vuoden osalta:
"Tämä on leikkiä, eikä niinkään vakavaa, mutta teemme tätä yhdessä ja tosissamme."

Etelä-Espoon Pallon jalkapallokoulun vastuuvalmentajana toimii lastenohjaajana erittäin osaava ja kokenut ammattivalmentajamme Markus Aho. Hänen apunaan ohjaajina on EsPan kouluttamia juniorivalmentajia, jotka toimivat valmennustehtävissä myös ikäluokkajoukkueissamme. Toiminnan suunnittelusta vastaa jalkapallokoulun rehtori, EsPan juniorivalmennuspäällikkö Jani Suhola.

Kausi 2022-23
 
Suosittu jalkapallokoulumme on tänä vuonna tarkoitettu 2015-2018 syntyneille tytöille ja pojille. Jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat harjoittelevat hyvissä olosuhteissa Matinkylän tekonurmella, Matinlahden koulun tekonurmella sekä Suurpellossa Opinmäen koulun kentällä Etelä-Espoon Pallon koulutettujen valmentajien johdolla. Kevään jalkpallokoulu käynnistyy toukokuun alussa ja ilmoittautumisen avaamme maaliskuussa. Talvella harjoittelemme Matinkylä-Olari-alueen koulujen liikuntasaleissa.
EsPan jalkapallokoulu on jaksotettu kolmeen erilliseen osaan; kevään, syksyn ja talven jalkapallokouluun. Jokaiseen osaan ilmoittaudutaan erikseen ja niistä tiedotetaan hyvissä ajoin nettisivuillamme, mutta kaikille aiemmin mukana olleille lähetetään tiedote uudesta kaudesta myös sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan! Mikäli sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä.

ILMOITTAUTUMINEN

JANI SUHOLA
JALKAPALLOKOULUN REHTORI

 

jani.suhola@etelaespoonpallo.fi

+358 40 832 8181

YHTEYSTIEDOT / CONTACT

bottom of page