top of page
EsPa_JPK_K2015_03.jpg

ESPA JALKAPALLOKOULU

Jalkapallo on Suomen ylivoimaisesti suosituin urheilulaji harrastajamääriensä perusteella. Viime vuosikymmeninä harrastajamäärät ovat vain nousseet ja näille faktoille on luonnollisesti syynsä: pallon kanssa on helppo leikkiä, mutta sitä on vaikea hallita ja siihen on äärimmäisen helppo rakastua.

 

Ilmoittautumisen löydät sivun alalaidasta. 

Jalkapallossa lapsi pääseekin kehittämään omia sosiaalisia, psyykkisiä, motorisia ja jalkapalloilullisia taitoja. Lisäksi jalkapallotoimintaan kuuluu keskeisesti yhteisöllisyys ja suvaitsevaisuus, jotka molemmat ovat keskeisiä arvoja myös EsPa:lle.

EsPa:n jalkapallokoulun tärkeimmät tavoitteet ovat:

  • Herättää kiinnostus palloa, jalkapalloa ja jalkapallotaitoja kohtaan

  • Innostaa monipuoliseen liikkumiseen

  • Tukea lapsen sosiaalisuuden, itsenäisyyden ja itseluottamuksen kehitystä

  • Luoda valmiuksia joukkuetoimintaan osallistumiseen

Jalkapallokoulun motto on hyväksi havaittu jo monen vuoden osalta:
"Tämä on leikkiä, eikä niinkään vakavaa, mutta teemme tätä yhdessä ja tosissamme."

Etelä-Espoon Pallon jalkapallokoulun vastuuvalmentajana toimii lastenohjaajana erittäin osaava ja kokenut ammattivalmentajamme Markus Aho. Hänen apunaan ohjaajina on EsPan kouluttamia juniorivalmentajia, jotka toimivat valmennustehtävissä myös ikäluokkajoukkueissamme. Toiminnan suunnittelusta vastaa jalkapallokoulun rehtori, EsPan juniorivalmennuspäällikkö Jani Suhola.

Kausi 2023-24
Suosittu jalkapallokoulumme on tänä vuonna tarkoitettu 2016-2020 syntyneille tytöille ja pojille. Jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat harjoittelevat hyvissä olosuhteissa Matinkylän tekonurmella, Matinlahden koulun tekonurmella sekä Suurpellossa Opinmäen koulun kentällä Etelä-Espoon Pallon koulutettujen valmentajien johdolla. Kevään jalkpallokoulu käynnistyy toukokuun alussa ja ilmoittautumisen avaamme maaliskuussa. Talvella harjoittelemme Matinkylä-Olari-alueen koulujen liikuntasaleissa. Ilmoittautuminen talven jalkapallokouluun aukeaa syyskuussa.
 
EsPan jalkapallokoulu on jaksotettu kolmeen erilliseen osaan; kevään, syksyn ja talven jalkapallokouluun. Jokaiseen osaan ilmoittaudutaan erikseen ja niistä tiedotetaan hyvissä ajoin nettisivuillamme, mutta kaikille aiemmin mukana olleille lähetetään tiedote uudesta kaudesta myös sähköpostitse.
Talvi 23-24
Talven jalkapallokoulu alkaa marraskuussa ja on tarkoitettu 2017-2020 -syntyneille tytöille ja pojille. Ilmoittautumisen löydät sivun alalaidasta. 
Voitte valita kahdesta harjoituspäivästä teille sopivan tai voitte harjoitella molemmissa harjoituksissa samalla viikolla.
Olarin ryhmä, torstai
Osoite: Olarinniittytie 4, Olarin koulun liikuntasali

2019-2020 syntyneet klo 17.15-18.00

2017-2018 syntyneet klo 18.00-18.45

Talven ensimmäinen harjoitus to 16.11 ja viimeinen on to 21.3. Joululoma on 8.12 - 10.1. Ensimmäinen harjoitus joululoman jälkeen on to 11.1. Talviloman vuoksi to 22.2 ei ole harjoituksia. Harjoitukset jatkuvat to 29.2 ja viimeinen talven jalkapallokoulu on to 21.3.
Matinkylän ryhmä, sunnuntai
Osoite: Matinkartanontie 9-11, Ilmatar Areenan (jäähalli) liikuntasali

2019-2020 syntyneet klo 10.30-11.15

2017-2018 syntyneet klo 11.15-12.30

Talven ensimmäinen harjoitus on su 19.11 ja viimeinen on su 24.3. Joululoma on ma 11.12.23-13.1.24. Ensimmäinen harjoitus joululoman jälkeen on Su 14.1. Talviloman vuoksi su 25.2 ei ole harjoituksia. Harjoitukset jatkuvat su 3.3 ja viimeinen talven jalkapallokoulu on su 24.3.

Mitä varusteita mukaan harjoituksiin?
Oma pallo, sisäliikuntaan sopiva liikunnallinen varustus, sisäpelikengät, juomapullo, säärisuojat jalkapallosukkien (keltainen) alle. Varusteita voi ostaa Suomenojan XXL:stä. Sieltä löytyy myös EsPan seuramallisto.
Talven jalkapallokoulun hinnat
Yksi harjoitus viikossa 200
Kaksi harjoitusta viikossa 250€
Talvi + kevät 300€
Sisaralennus -30€
Ei varustepakettia -10€
(Varustepaketti sisältää EsPa t-paidan sekä pallon)

Tervetuloa mukaan! Mikäli sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä.
Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU:

Valmennusasiat

JANI SUHOLA

JALKAPALLOKOULUN REHTORI

 

Muut asiat 

LAURA JUNTTILA

TOIMINNANJOHTAJA

 

YHTEYSTIEDOT / CONTACT

bottom of page