top of page

ESPA 2013 VIHREÄ

EsPa 2013 Vihreä on energinen ja iloinen joukko nuoria pelaajia. Joukkueemme keskittyy ennen kaikkea reiluun peliin, ystävyyteen ja yhteisöllisyyteen sekä jokaisen pelaajan henkilökohtaiseen kehitykseen ja nautintoon jalkapallosta.

 

Harjoituksissamme korostamme positiivista asennetta, kannustamme pelaajia rohkeasti kokeilemaan uusia asioita ja opettelemaan taitoja omassa tahdissaan. Tärkeintä meille on, että jokainen pelaaja tuntee olonsa tervetulleeksi, turvalliseksi ja osaksi joukkuetta.

 

Otteluissa ja turnauksissa panostamme erityisesti reiluun peliin, kunnioitukseen sekä vastustajia että omia joukkuetovereita kohtaan. Meille on tärkeää, että pelaajat oppivat toimimaan yhdessä, kannustamaan toisiaan ja ottamaan vastuuta omasta toiminnastaan.

 

EsPa 2013 Vihreä tarjoaa nuorille pelaajilleen mielekkään ja hauskan harrastuksen, joka auttaa heitä kehittymään niin jalkapalloilijoina kuin yksilöinäkin. Joukkueessa jokainen saa tilaisuuden oppia, kasvaa ja nauttia jalkapallosta kavereiden kanssa, ja yhdessä luomme unohtumattomia muistoja koko elämän ajaksi.

 

Joukkueellamme on kahden viikon kokeilujakso vuoden ympäri

Yhteydenotot joukkueeseen: espa13vihrea@etelaespoonpallo.fi

HARJOITUKSET / TRAINING

EMILIA HULT
VASTUUVALMENTAJA

MARIA BERGLUND
JOUKKUEENJOHTAJA

maria.berglund@etelaespoonpallo.fi

YHTEYSTIEDOT / CONTACT

bottom of page