top of page
Tervetuloa EsPa Iso Omena -turnauksen e-urheilutapahtumaan M.E.E.T aukiolle Isoon Omenaan!

 

Yhdessä Palloliiton sekä Espoon kaupungin kanssa EsPa järjestää e-urheilutapahtuman, jossa te pelaajat sekä vanhemmat pääsette erilaisille pelipisteille tutustumaan mm. virtuaalitodellisuuteen, videopeleihin (mm. Fifa 23 -peliin) sekä kuuntelemaan alan asiantuntijoiden puheita turnauspäivien ohessa! Pelipisteet ovat avoinna turnauksen ajan.

 

Olemme avoinna la 26.8. & su 27.8. 13.00 - 18.00


Puhujina tapahtumassa ovat:


Otto Takala, SEUL, puheenjohtaja
Milloin: lauantai 19.8.,12.00–12.30


Otto Takala toimii puheenjohtajana Suomen elektronisen urheilun liittossa - SEUL ry.
Puheenaiheena on E-urheilun edelläkäyvä kulttuuri Suomessa


Kimmo Leinonen, Espoon kaupunki, E-urheilusuunnittelija/projektipäällikkö
Milloin: sunnuntai 20.8., 12.00–12.30


Kimmo Leinonen on Espoon kaupungin e-urheilusuunnittelija ja "Digitalisoituva liikunta ja urheilu" hankkeen projektipäällikkö. Kimmo kehittää Liikunnan ja urheilun digitalisoitumista mm. e-urheilutoiminnalla, liikuntapelaamisella, tapahtumilla ja hankkeilla.


Mika Kuusisto, ENCE, toimitusjohtaja
Milloin: lauantain 26.8., 13.30–14.00


Mika Kuusisto on Espoon Lasilaaksossa asuva ENCE Esports Oy:n toimitusjohtaja. Urallaan hän on toiminut kansainvälisissä johtotehtävissä teknologia- ja pelialalla ennen siirtymistään ENCEen vuonna 2018. Mika Kuusisto puheenaiheena on e-urheiluorganisaation johtaminen.


Mirko ”Mirkouts” Kareinen, GCA, e-urheiluagentti/mentaalivalmentaja
Milloin: sunnuntain
 27.8., 14.00–14.30


Mirko ”Mirkouts” Kareinen toimii sekä Etelä-Espoon Pallossa jalkapallovalmentajana että Game Ghangers Agency Oy:n kautta e-urheiluagenttina sekä mentaalivalmentajana. Puheenaihe on nuoren e-urheilijan/pelaajan arki ja kuinka nuoren kanssa voi kommunikoida tunneälykkäästi. Puhe on suunnattu erityisesti vanhemmille.


Kumppanimme:


RoundsGG:

 

RoundsGG on suomalainen e-urheiluorganisaatio ja palveluntarjoaja. Olemme tänä vuonna lanseeranneet uuden palvelukonseptin, Rounds Gaming Zonen, joka on liikuteltava bootcamp-, lan- ja tapahtumakokonaisuus. Palvelun tarkoitus on mahdollistaa e-urheilutapahtumien järjestäminen helposti ja matalalla kynnyksellä, juuri siellä missä ihmiset niin haluavat. Olemme mukana Espoon kaupungin Modernizing Sport to Foster a New Active Generation hankkeessa, joka on yhteisrahoitettu Euroopan unionin PPPA-ohjelmasta, ja sen puitteissa saavumme nyt myös Isoon Omenaan!

Pisteellämme ihmiset pääsevät haastamaan itseään sekä esittelemään maalintekotaitojaan Dark Roll: Free Kick Challenge -pelin parissa lauantaina ja sunnuntaina, klo. 13-18!

Espoon kaupunki:


Espoon kaupungin Digitalisoituva liikunta ja urheilu hanke mahdollistaa digitaalisten urheilu ja liikuntalajien kokeilemisen ja edistää niiden harrastamismahdollisuuksia Espoossa. E-urheilu ja liikuntapelit ovat hankkeen keskeisiä ilmiöitä, ja hanke pitää niistä puheenvuoron osana Iso Omena -turnausta. Tapahtuman aikana hankekumppanit esittelevät toimintaansa.


Lisätietoa: https://www.espoo.fi/fi/modernizing-sport-foster-new-active-generation


Cave Entertainment:

Olemme E-urheilu -palveluihin erikoistunut mediatalo ja tuotamme konseptoinnista tapahtumiin avaimet käteen periaatteella räätälöityjä palvelumalleja. Teemme yhteistyötä mm. Supercellin, Gigantin ja Red Bullin kanssa.


Meidän pisteellämme 19–20.8 sekä 26–27.8 on mahdollista nähdä virtuaalitodellisuus pelaamista. Pelinä toimii Beat Saber. Tarkoitus tapahtumassa on innostaa liikkumaan ja kokea virtuaalitodellisuus. Meidän pisteellemme saa tulla niin vasta alkajat kuin ammattipelaajatkin. Teemme leikkimielisiä kilpailuja koko päivän ajan. Me olemme opastamassa asiakkaita koko tapahtuman ajan, tuot vaan itsesi paikan päälle ja me autamme peleille! 

 

Beat Saber pähkinänkuoressa:


Peli on rytmipeli, jossa pelaaja lyö yleensä musiikin rytmissä eteensä tulevia palikoita kahdella Star Wars-universumin kaltaisella valomiekalla. Pelaaja käyttää VR-liikeohjaimia kahtena valosapelina, joilla tämä tuhoaa eteensä tulevat palikat.

bottom of page