top of page
4522eec2-28d9-473c-b730-b6cce8e29eb6_edited.jpg

EsPan keltavihreet kesäleirit järjestetään myös kesällä 2024!

 

Järjestämme kesällä 2024 kesäleirejä 2011-2018-syntyneille jalkapallosta kiinnostuneille lapsille. Leirejä järjestetään viikoilla 23, 24 ja 31. Leirille on mahdollista osallistua koko- tai puolipäiväisesti. Kokopäiväleiri järjestetään klo 8-16, aamupäiväleiri klo 8-12 ja iltapäiväleiri klo 13-16.

 

Kesäleirit järjestetään Matinkylän urheilupuistossa. Kesäleireillä pidetään hauskaa yhdessä jalkapallon ja erilaisten leikkien parissa. Leirien innostavina ohjaajina ja opettajina toimivat jalkapallovalmentaja ja kasvatustieteiden opiskelija Sonja Holmin johdolla EsPa seuravalmentajat ja valmentaja-akatemialaiset. Lisätietoa leireistä löydät alta.

Come and enjoy summer and the beautiful game of football in a fun and safe environment! 

 

EsPa’s annual summer football camp welcomes all boys and girls born in 2011-2018 for summer camp at Matinkylä. The one-week camps are held during weeks 23, 24, and 31. You can participate for the whole day or half-day. Summer camp’s young coaches are led by EsPa’s coach Sonja Holm.

Kenelle leirit on tarkoitettu?

Leireillä voivat osallistua sekä EsPan että muiden seurojen pelaajat. Leirille ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta innostuneet lapset kokeneemmista pelaajista aina uuden harrastuksen etsijöihin. Leirin ohjelma on suunniteltu niin, että myös uuden harrastajan on helppo nauttia jalkapallosta.

 

Miten leirit on käytännössä järjestetty?

Kesäleirit järjestetään Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Jokainen leiripäivä on omanlaisensa. Päivät sisältävät ohjattujen jalkapalloharjoitusten ja liikuntaleikkien lisäksi vapaampaa valvottua oleskelua, pieniä retkiä lähiympäristöön ja hauskoja kesäisiä puuhia ja kisailuita.

 

  • Kokopäiväleirit pidetään maanantaista perjantaihin kello 8.00-16.00. Hintaan sisältyy lämmin lounas jokaisena leiripäivänä. Lapsen voi tuoda leirille liukuvasti 8:00-9:00 välillä. Ohjattu toiminta alkaa klo 9:00. 

  • Aamupäiväleiri on suunnattu 2014-2017 syntyneille tytöille ja pojille. Leiri pidetään klo 8:00-12:00. Lapsen voi tuoda paikalle liukuvasti 8:00-9:00 välillä. Ohjattu toiminta alkaa klo 9:00. 

  • Iltapäiväleiri on suunnattu 2010-2013 syntyneille tytöille ja pojille. Leiri pidetään klo 13:00-16:00. Leirin yhteydessä on mahdollista ruokailla. Lounasruokailu järjestetään ennen iltapäiväleiriä noin klo 12:00 alkaen ja se kustantaa 45 € aikaväliltä maanantai-perjantai.

 

Maksut

  • Kokopäiväleiri maksaa 175 € yhdeltä EsPassa pelaavalta lapselta. Muiden seurojen jäseniltä leiriviikko maksaa 185 €. Kokopäiväleireillä on mukana sisaralennus (20 €), joka vähennetään nuoremman sisaren leirimaksusta. Leirimaksu sisältää joka päivä lämpimän aterian.

  • Aamu- ja iltapäiväleirit maksavat 70 € yhdeltä EsPassa pelaavalta lapselta. Muiden seurojen jäseniltä leiriviikko maksaa 80 €. Iltapäiväleirin yhteyteen on mahdollista ottaa ruokailu. Ruokailu maksaa 45 €.

 

Ilmoittautuminen

Kesäleireille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Lomakkeeseen täytetään perustietojen lisäksi mahdollinen erityisruokavalio. Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen järjestelmä luo sinulle laskun, jonka voit tulostaa suoraan tai lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

 

Lisäinfoa leireistä lähetämme noin viikkoa ennen leirien alkua.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi leireiltä ajoissa!

 

Peruutusehdot

  • Jos leirijakson alkuun on yli 28 vuorokautta (4 viikkoa) ja peruutus tehdään viimeistään laskun eräpäivänä, peruutus on maksuton 0 euroa

  • Sairastapauksissa leirin voi peruuttaa ennen leirin alkua. Sairastapauksessa leirijaksosta maksettu hinta hyvitetään asiakkaalle vähennettynä toimistokuluilla 10 euroa. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen Etelä-Espoon Pallo ry:n toimistolle. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle.

 

Peruutukset tehdään osoitteeseen: kesaleirit@etelaespoonpallo.fi

Lisätietoa leireistä saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen: kesaleirit@etelaespoonpallo.fi

bottom of page