top of page

Seurakirje 2/2023

Tervehdys EsPalaiset!

Tässä tulee helmikuun seurakirje, jonka avulla saat paremmin tietää mitä EsPassa tapahtuu.


EsPalle koulutusstipendi

Suomen Palloliitto järjesti Seurojen Ääni -tilaisuuden, johon osallistui 56 seuraa ja yli 150 henkilöä. Tilaisuuden tavoitteena oli vahvistaa jalkapalloperheen yhtenäisyyttä, kehittää osaamista jakamalla hyviä malleja sekä nostamalla esiin onnistumisia.


Tilaisuudessa Palloliitto myös palkitsi menestyneitä seuroja. EsPa sai koulutusstipendin tekemästään työstä pelaajamäärän kasvattamiseen, pitovoimaan ja drop outin vähentämisessä. Koulutusstipendi käytetään täysimääräisenä EsPan valmentajien koulutukseen.


Kuva 1. Suomen Palloliiton palkittuja. EsPan kolmikko etuoikealla (Jussi Mononen, Tuukka Uimonen, Miikka Vainio).


EsPa etsii toiminnanjohtajaa

EsPan jäsenmäärä on kasvanut mukavasti, ja huolimatta koronan aiheuttamista haasteista, meitä on jo yli 900! Tämä myös tarkoittaa, että erilaisten hallinnollisten ja operatiivisten tehtävien määrä on lisääntynyt.


EsPan hallitus on paraikaa haastattelemassa kandidaatteja toiminnanjohtajan rooliin. Toiminnanjohtaja tulee parantamaan seuran ja joukkueiden toimintaa, esimerkiksi parantamalla yhteistyötä ja seuran näkyvyyttä sekä auttamalla toimihenkilöitä.


Uudet kotisivut

Osa EsPan hallituksesta uurasti joulunpyhinä ja tuloksena syntyivät uudet kotisivut.

Mikäli sinulla on palautetta tai kehitysehdotuksia sivuista, olethan yhteydessä hallitus@etelaespoonpallo.fi.


EsPa - Iso Omena -turnaus lähestyy - tule mukaan!

Vaikka tällä hetkellä ei näytä siltä, kesä on tulossa. Kesä tarkoittaa myös EsPa - Iso Omena -turnausta jota on järjestetty jo yli 30 vuotta. Turnaus on loistava mahdollisuus kerätä rahaa joukkueelle ja nauttia futiksen riemusta.


Turnaukset eivät kuitenkaan järjesty automaattisesti, joten kaikkien apu on tarpeen, pienikin apu riittää. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaasi mikäli voit auttaa. Kiitos jo etukäteen!


Täältä löydät lisäinfoa turnauksesta.


Tällaista tällä kertaa. Hallituksen tavoitteena on lähettää seurakirjeitä mahdollisuuksien mukaan, useamman kerran vuodessa. Mikäli sinulla on ehdotuksia tai palautetta, lähetä postia hallitus@etelaespoonpallo.fi


EsPan hallituksen puolesta,

Teppo


Comments


bottom of page