top of page

Erotuomarit ja pelinohjaajat

Ohjeita laskutuksesta pelinohjaajille ja erotuomareille

Erotuomarit ja pelinohjaajat

Vuoden 2019 alusta käyttöön otetun tulorekisterin vuoksi pelinohjaaja- ja erotuomarimaksut ilmoitetaan myös tulorekisteriin. Pelinohjaus- tai erotuomarikuluja ei makseta enää käteisellä.


Pelinohjaajien koulutus


Seura järjestää joka vuosi pelinohjaajakoulutuksen. Koulutus on tarkoitettu ikäluokalle, jonka pelaajat täyttävät kuluvana vuonna 14 vuotta. Koulutus ajoittuu huhtikuulle ja sisältää teoriaosuuden sekä työharjoittelun joko päiväkoti- tai koulutapahtumassa. Työharjoittelu tapahtuu arkipäivänä ja sitä varten pitää anoa vapaata koulusta.


Pelinohjaajat


  • Täytetty seuran palkkiolomake ja verokortti toimitetaan sähköpostin liiteenä (pdf) joukkueen jojolle/rahikselle

  • Pelinohjaaja voi toimittaa verokortin myös suoraan seuralle.


Jokainen pelinohjaaja täyttää palkkiolomakkeen ja hankkii sille hyväksynnän pelistä vastuussa olleelta joukkueelta (jojo/peliryhmävastaava). Korvaukset maksetaan vain oikein täytetty lomaketta vastaan. Lomake toimitetaan pelistä vastuussa olleelle joukkueelle, joka toimittaa sen eteenpäin seuralle. Lomakkeet ovat tämän sivun liitteenä.


Lisätietoa pelinohjauksesta sekä pelinohjaajakoulutuksesta jani.suhola@etelaespoonpallo.fi.


Erotuomarit


  • Espoon Erotuomarikerho laskuttaa suoraan seuraa, viiteenä on oltava joukkueen nimi ja yhteyshenkilö. Otamme vastaan vain verkkolaskuja tai laskuja sähköpostin liitteenä (pdf). Laskutusosoite löytyy seuran yhteystiedoista.

  • Muiden kerhojen erotuomarit toimittavat laskun sähköpostilla kaikkine liitteineen seuran taloudenhoitajalle . Laskut voi lähettää osoitteeseen: talous@etelaespoonpallo.fi

bottom of page