Umbro ja XXL varustavat jatkossa EsPan pelaajat ja valmentajat

17.12.2018

Etelä-Espoon Pallo ry on solminut yhteistyösopimukset ikonisen jalkapallovälinevalmistajan Umbron sekä Pohjoismaiden johtavan urheiluketjun XXL:n kanssa. Sopimusten myötä XXL:sta tulee EsPan virallinen varustetoimittaja ja Umbrosta virallinen vaate- ja varustemerkki.

Sopimukset tulevat voimaan 1.1.2019 alkaen ja näiden sopimusten myötä kaikki EsPan pelaajat jalkapallokoulusta ikämiehiin ja valmentajiin pelaavat jatkossa Umbron varusteilla.

– On hienoa aloittaa yhteistyö näin perinteikkään ja johtavan jalkapalloon vahvasti yhdistettävän tuotemerkin kanssa. Joukkueissamme odotetaan jo innolla tulevaa kesäkautta uusissa Umbron asusteissa, Etelä-Espoon Pallo ry:n puheenjohtaja Jussi Mononen kertoo.

Lisää seuratuotteita tulossa:

Yhteistyö Umbroa Suomessa lisenssillä valmistavan Sultrade Oy:n kanssa mahdollistaa myös entistä laajemmat vaihtoehdot seuravaatteiden ja -varusteiden valmistamiselle. Suunnittelu näiden osalta käynnistetään kevään 2019 aikana.

– Lisäämme EsPan ylpeydellä yhteistyöseurojemme joukkoon. EsPan erityisen vahva panostus jalkapallokouluun ja nuorempien ikäluokkien futikseen sopii loistavasti meidän ja Umbron strategiaan. Odotamme suurella mielenkiinnolla tulevien vuosien yhteistyötä, toteaa Sultrade Oy:n seuramyynnistä vastaava Kari Toivonen.

Jälleenmyyntikanavina XXL:n myymälät sekä verkkokauppa:

Luotettavan ja laadukkaan varustemerkin lisäksi EsPalle oli tärkeää löytää jälleenmyyntikumppaniksi toimija, jolla on tarvittavat resurssit, laadukas kivijalkamyymälä ja moderni verkkokauppa. Tämän lisäksi EsPan ja XXL:n ajatukset seurayhteisön aktivoinnista sekä EsPan tapahtumien laajemmasta hyödyntämisestä, kohtasivat heti alusta alkaen.

– Laadukkaiden vaatteiden ja varusteiden lisäksi, tärkeitä valintakriteerejä uutta varustetoimittajaa valittaessa olivat toimitusvarmuus ja lyhyet toimitusajat. Tähän kokonaisuuteen XXL:n tarjoama vaihtoehto oli selkeästi markkinoiden paras. Lisäksi Suomenojan myymälä ja XXL:n verkkokauppa tarjoavat EsPan jäsenistölle huiman valikoiman varusteita jalkapallon pelaamiseen ja muuhun liikkumiseen, Jussi Mononen jatkaa.

– Olemme erittäin iloisia uudesta kumppanuudesta EsPan kanssa. EsPa on näkyvä toimija Uudellamaalla, joka liikuttaa viikoittain satoja pelaajia perheineen jalkapallon parissa. Lisäksi EsPa panostaa vahvasti toimintansa kehittämiseen, mikä tekee yhteistyöstämme erityisen kiinnostavaa, XXL:n Teamsales Manager Aki Kelontekemä sanoo.

EsPan kaikki varustehankinnat suoritetaan uuden sopimuksen myötä XXL:n Suomenojan myymälästä ja verkkokaupasta. Seura on tiedottanut uudesta sopimuksesta jäsenistölleen. Joukkueenjohtajien ja varustevastaavien koulutukset järjestetään tammikuun aikana.

Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja, Etelä-Espoon Pallo ry, p. 040 525 1549

Aki Kelontekemä, Teamsales Manager, XXL Sports & Outdoor Oy, p. 040 864 8020

Kari Toivonen, seuramyynti, Sultrade Oy, p. 040 900 3781