EsPa hakee päätoimisia ja osatoimisia valmentajia

26.9.2019

EsPa on yli 700 lisenssipelaajan seura, jonka ryhmät jalkapallokoulusta edustusjoukkueeseen harjoittelevat erinomaisissa olosuhteissa ympäri vuoden. Strategisena tavoitteenamme on panostaa vahvasti seuran valmennuksen laadun kehittämiseen. Haemme joukkoomme innokkaita, tunnollisia, kehityshaluisia ja seuran linjaan sitoutuvia valmentajia, jotka haluavat laittaa intohimonsa likoon pelaajien ja pelin kehittämiseksi.

Tarjoamme valmentajillemme kattavan valmennuslinjan sekä valmennuspäälliköiden tuen lisäksi nuorekkaan, hyvähenkisen ja intohimoisen valmentajayhteisön. Mahdollistamme osallistumisen Palloliiton valmennuskursseille ja koulutamme myös seuran sisäisesti. Valmentajillemme maksamme kilpailukykyisen korvauksen.

Nyt haemme joukkoomme sekä osatoimisia että päätoimisia valmentajia.

 

Työtehtävät

 

  • Joukkuevalmentaminen

  • Apuvalmennus

  • Seuratapahtumien ohjaustehtävät

 

Työtehtävien laadukas hoitaminen edellyttää

 

  • Hyviä sosiaalisia taitoja

  • Kokemusta lasten jalkapallovalmentamisesta

  • Organisointikykyä

 

Maalivahtivalmennusosaaminen, kasvatus- ja liikunta-alan koulutus sekä jalkapallovalmentajakoulutus katsotaan eduksi. Päätoimiselta edellytämme vähintään UEFA B -lisenssiä tai suunnitelmaa sen suorittamisesta.

 

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen, liitteineen ja palkkatoivomuksineen 18.10.2019 mennessä osoitteeseen felix.luck(a)etelaespoonpallo.fi

 

Huom! Lasten ja nuorten parissa työskentelevät valmentajat ovat velvollisia viranomaisohjeiden mukaan toimittaamaan seuralle rikosrekisteriotteensa.