Kauden 2021 valmennus

16.3.2021

Seuran kauden valmentajapaletti on valmis. Valmennuksemme on tällä kaudella entistä vahvempaa ja ammattimaisempaa kun seuramme työllistää täysipäiväisesti 6 ammattivalmentajaa! Samalla siirrymme yhä vahvemmin malliin, jossa vastuuvalmennuksesta yksittäisen valmentajan sijaan vastaa tiimi. Näin saamme yhä useamman pelaajan arkeen osaamista laajemmalta alueelta. Valmennustiimissä on vastuuvalmentajan lisäksi mukana fysiikkavalmennuksen ammattilainen sekä maalivahtivalmentaja. Laaja-alainen ammattitaito joukkueen arjessa nostaa seuran urheilutoiminnan lähemmäksi strategiassa määriteltyjä laadullisia tavoitteita.

 

EsPan joukkueiden valmennus kaudella 2021:

 

Edustusjoukkue (kolmonen, lohko 1.)

Valmennustiimi: Tuukka Uimonen, vastuuvalmentaja, Shashank Mane, fysiikkavalmennus, Jani Haverinen, Markus Haverinen

 

EsPa United (kutonen)

Shashank Mane, vastuuvalmentaja, Aref Mohammadi Hussein, apuvalmentaja

 

A- ja B-juniorit (YJ HooGeen kanssa)

Valmennustiimi: Markus Aho, vastuuvalmentaja, Shashank Mane, fysiikkavalmennus, Mikko Batalha, apuvalmentaja

 

2006 (YJ HooGeen kanssa)

Petri Jokinen (HooGee), vastuuvalmentaja, Martti Puolakainen, maalivahtivalmennus

 

2007 (YJ HooGeen kanssa)

Petri Jokinen (HooGee), vastuuvalmentaja, Martti Puolakainen, maalivahtivalmennus

 

2008

Emilé Ngoy, vastuuvalmentaja ja Aref Mohammadi Hussein, apuvalmentaja, Heidi Tahvanainen, maalivahtivalmennus

 

2009 Keltainen (tavoitteellinen)

Valmennustiimi: Jani Suhola, vastuuvalmentaja, Shashank Mane, fysiikkavalmennus, Heidi Tahvanainen, maalivahtivalmennus, Jesse Pekkonen, apuvalmentaja

 

2010 Keltainen (tavoitteellinen)

Valmennustiimi: Emilé Ngoy, vastuuvalmentaja, Shashank Mane, fysiikkavalmennus, Heidi Tahvanainen, maalivahtivalmennus, Aref Mohammadi Hussein, apuvalmentaja

 

2009-10 Vihreä (harraste)

Shashank Mane, vastuuvalmentaja

 

2011

Valmennustiimi: Emilé Ngoy, vastuuvalmentaja, Heidi Tahvanainen, maalivahtivalmennus, Aref Mohammadi Hussein, apuvalmentaja

 

2012

Jesse Pekkonen, vastuuvalmentaja, Jyri Paappa, apuvalmentaja

 

2013

Jesse Pekkonen, vastuuvalmentaja, Jyri Paappa, apuvalmentaja

 

2014

Jani Suhola, vastuuvalmentaja

 

2015

Luka Lemmetyinen, vastuuvalmentaja

 

Jalkapallokoulu (2015-2017 syntyneille tytöille ja pojille)

Jani Suhola, jalkapallokoulun rehtori, Markus Aho, vastuuvalmentaja

 

Lisäksi joukkueiden valmennuksessa avustaa lukuisat pelaajien vanhemmat sekä nuoret EsPan akatemiavalmentajat.

 

 

Valmentajaesittelyt:

 

Tuukka Uimonen, valmennuspäällikkö

UEFA A

Seuran pitkäaikainen valmennuspäällikkö on rakentanut ja kehittänyt EsPan valmennuslinjausta vuodesta 2006. Tuukka vastaa koko seuran urheilulinjauksesta ja toiminnan laadusta, miesten edustusjoukkueen valmennuksesta sekä seuran muiden valmentajien kehittymisestä.


Jani Suhola, juniorivalmennuspäällikkö

UEFA B + Ekkono Youth Master

Jani aloitti EsPan juniorivalmennuspäällikkönä vuonna 2017, ja vastaa seuramme nuorimpien ikäluokkien valmennuksen laadusta ja sisällöstä. Ennen EsPaan siirtymistä Jani toimi 8 vuotta HooGeessa valmentajana ja nuorisovalmennuspäällikkönä.

 

Markus Aho  

A-tason valmentajakoulutus

Markus siirtyi EsPaan Salon Wilppaasta, jossa hän on viimeksi toiminut miesten edustusjoukkueen (3.div.) vastuuvalmentajana. Markus on työskennellyt kasvatusalalla 10 vuotta ja koulutukseltaan hän on sosionomi (AMK), minkä lisäksi hän on suorittanut liikunnan ammattitutkinnon. Jalkapallovalmennuksesta hänellä on 20-vuoden kokemus akatemia-/kykyvalmentajana, junioripäällikkönä sekä joukkuevalmentajana pikkujunnuista B-junioreihin asti ja miesten edustusjoukkueen vastuuvalmennuksesta. Pelaajakokemusta hänellä on 1. divisioonasta saakka. 

 

Shashank Mane

UEFA B

“Shanks” on ollut EsPassa eri valmennustehtävissä vuoden 2019 alusta. Koulutukseltaan Shashank on liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta. Ennen EsPaa hän on työskennellyt juniorivalmentajana Gnistanissa, JJK:ssa ja HIFK:ssa.

 

Emilé Ngoy

Emiléllä on pitkä ura jalkapalloilijana. EsPassa Emilé aloitti vuoden 2019 lopulla. Ennen EsPaa hän työskenteli juniorivalmentajana IF Gnistanissa. Emilé käy parhaillaan UEFA C -valmentajakoulutusta. 


Jesse Pekkonen 

UEFA B

Jesse siirtyi EsPaan Pallo-Pojat Junioreista (PPJ) vuoden 2020 lopulla. Ennen PPJ:ta Jesse on valmentanut Korson Palloseurassa, jossa hän on suorittanut työn ohella myös liikunnanohjauksen perustutkinnon.


Heidi Tahvanainen

Heidi siirtyi EsPaan maalivahtivalmentajaksi FC Espoosta vuoden 2020 lopulla. Hän pelaa edelleen aktiivisesti futsalia Naisten Futsal-liigan GFT:ssa. Heidin kanssa on sovittu yhteistyöstä syksyyn 2021 asti, jolloin hän muuttaa toiselle paikkakunnalle. 

 


EsPan kaikkiin joukkueisiin otetaan jatkuvasti uusia pelaajia ja jokaisen joukkueen toimintaan voi tutustua ensimmäiset viikot veloituksetta! Joukkueenjohtajien yhteystiedot löytyy täältä


Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549


 

Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi