Pumasta EsPan uusi varustekumppani, XXL jatkaa jälleenmyyjänä

14.10.2021

Etelä-Espoon Pallo ry on solminut laajan yhteistyösopimuksen PUMA Finland Oy:n kanssa, ja tämän sopimuksen myötä Pumasta tulee seuran virallinen tekstiili- ja varustetoimittaja kaudesta 2022 alkaen. Samalla seura on uusinut jälleenmyyntisopimuksen XXL Sports & Outdoor Oy:n kanssa, ja XXL:n verkkokauppa sekä Suomenojan myymälä toimivatjatkossakin jälleenmyyntikanavina espalaisten varustehankinnoissa.

 

– Neuvottelut Puman kanssa etenivät kesällä todella vauhdikkaasti maaliin, ja jaoimme samat ajatukset yhteistyöstä ja sen tulevaisuuden mahdollisuuksista heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien. Lähdemme todella innoissamme ja kiitollisina yhteistyöhön supervahvan globaalin jalkapallobrändin kanssa, joka Puma tänä päivänä on, Etelä-Espoon Pallo ry:n puheenjohtaja Jussi Mononen toteaa.
 
 
Yhteistyö Puman kanssa on myös aikaisempaa varustesopimusta kattavampaa. Puman mallistosta löytyy joukkueille ja pelaajille myös pallot, sekä lisäksi pelaajille on tarjolla laaja valikoima Puman jalkapallokenkiä ja maalivahdin hanskoja.
 
 
– Aloitamme innolla yhteistyön EsPan kanssa. EsPa on erittäin elinvoimainen kasvattajaseura toiminta-alueellaan, ja EsPan viimeaikainen vahva kasvu erityisesti nuoremmissa ikäluokissa on erittäin kunnioitettavaa. Olemme mielihyvin mukana mahdollistamassa omalta osaltamme tätä kasvutarinaa. Panostamme nyt ja tulevaisuudessa erittäin paljon seurakauppaan ja tämä uusi sopimus EsPan kanssa on meille erittäin merkittävä, toteaa PUMA Finland Oy:n Teamsales Manager Janne Pyykkö.
 
 
Sopimus Puman kanssa oli myös luonteva paikka uudistaa  XXL:n kanssa vuodesta 2019 alkaen jatkunut, ja erittäin hyvin toiminut yhteistyösopimus.
 
 
– Näin kattavassa yhteistyökuviossa myös oikean jälleenmyyntikumppanin löytäminen on ratkaisevaa. Yhteistyömme XXL:n kanssa on ollut ensimetreistä alkaen erittäin toimivaa. Kokonaispaketti; hinta, laatu ja toimitusajat, on toiminut loistavasti. Parhaimmillaan jäsenemme ovat saaneet varusteet painatuksilla, kotiin toimitettuina vain muutamassa päivässä tilauksesta. Oli päivänselvää, että jatkamme sopimusta erittäin mielellämme XXL:n kanssa, Jussi Mononen jatkaa.
 
 
– XXL-seurakaupan tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja laadukasta yhteistyötä seurojen kanssa. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään toimintaamme yhdessä seurojen kanssa, jotta konseptimme vastaisi kumppaniseurojen tarpeita entistäkin paremmin. EsPa lukeutuu XXL-seurakaupan ensimmäisiin sopimusseuroihin ja olemme erittäin kiitollisia seuran ja jäsenistön aktiivisesta toiminnasta ja palautteesta. Sopimuksen jatkaminen oli puolestamme hyvin helppo päätös ja odotamme innolla kumppanuuden jatkoa sekä syventymistä yhdessä Puman kanssa, XXL:n Teamsales Manager Aki Kelontekemä sanoo.
 
 
Sopimukset tulevat virallisesti voimaan 1.1.2022 alkaen, mutta XXL tuo Puman EsPa-malliston myyntiin verkkokauppaan ja Suomenojan kivijalkamyymälään jo lokakuusta 2021 alkaen. Näin taataan varustesaatavuus kaikenikäisille pelaajille ilman pitkiä odotusaikoja.
 
 
Seura on tiedottanut uudesta sopimuksesta jäsenistölleen. Joukkueenjohtajien ja varustevastaavien koulutukset järjestetään lähiviikkojen aikana, ja XXL tuo malliston esille Suomenojan myymälään lokakuun loppuun mennessä.
 
 
Lisätietoja:
Jussi Mononen, puheenjohtaja, Etelä-Espoon Pallo ry, p. 040 525 1549
Janne Pyykko, Teamsales Manager, PUMA Finland Oy, p. 050 435 3717
Aki Kelontekemä, Teamsales Manager, XXL Sports & Outdoor Oy, p. 040 864 8020
 
 
Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi 
 
 
PUMA on yksi maailman johtavista urheilubrändeistä, joka suunnittelee, kehittää, myy ja markkinoi jalkineita, vaatteita ja asusteita. Yli 70 vuoden ajan PUMA on säätelemättä ajanut urheilua ja kulttuuria eteenpäin luomalla nopeita tuotteita maailman nopeimmille urheilijoille. PUMA tarjoaa teknisiä- ja urheiluhenkisiä tuotteita muun muassa jalkapalloon, juoksuun ja harjoitteluun, koripalloon, golfiin ja moottoriurheiluun. Se tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden ja tuotemerkkien kanssa tuodakseen urheilun vaikutusta katukulttuuriin ja muotiin. PUMA-konserni omistaa tuotemerkit PUMA, Cobra Golf ja stichd. Yhtiö jakaa tuotteitaan yli 120 maassa, työllistää yli 14 000 ihmistä maailmanlaajuisesti, ja sen pääkonttori sijaitsee Herzogenaurachissa / Saksassa.
 
 
XXL Sports & Outdoor on paratiisi, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta. XXL on urheiluliikekonsepti, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaan uuden ostoselämyksen. Liikeideamme on yksinkertainen: Laaja valikoima, tunnettuja merkkituotteita ja ekstra ekstra edulliset hinnat. XXL-tavarataloja on tällä hetkellä Norjassa 37, Ruotsissa 27 ja Itävallassa 8, joiden lisäksi myyntiä tehdään verkkokaupan kautta. Suomen ensimmäinen XXL-tavaratalo avattiin huhtikuussa 2014 Vantaan Tammistoon. Tämän jälkeen Suomen tavarataloverkosto on kasvanut 17 tavarataloon. Verkkokauppa löytyy Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Itävallasta.