Liigaväriä espoolaiskentillä, Etelä-Espoon Pallo kohtaa Matinkylässä IFK Mariehamnin 29.3. klo 15:00

23.3.2015

Historiansa aikana neljättä kertaa Veikkausliigajoukkuetta vastaan asettuva Etelä-Espoon Pallo ei lähde kuvia kumartelemaan vaan aikoo jättää bussin varikolle parkkiin.

Joukkueet kohtasivat viimeksi vuonna 2013 Suomen Cupin neljännellä kierroksella jolloin vieraat olivat parempia numeroin 0-2. Vieraiden maaleista vastasi tuolloin Petteri Forsell, jonka maailmanluokan vapaapotkut olivat ase jolla vierasjoukkue pystyi maalit tekemään. Espoolaisten tiukan keskikentän puolustuksen väleistä ei murtautumiselle tilaa löytynyt ja muutamaa hätäistä laukausta lukuunottamatta Maarianhaminalaiset eivät juurikaan päässeet EsPa-vahtia hätyyttelemään.

Valmentaja Tuukka Uimonen lupaa vaikeaa sunnuntaipuhdetta MIFK:lle: "Meillä on motivoitunut joukkue joka haluaa näyttää pystyvänsä pelaamaan myös liigajoukkuetta vastaan omilla vahvuuksillaan. Matinkylä ei ole ollut helppo paikka liigajoukkueille, eikä se tule olemaan sitä tälläkään kertaa."

Kentän hankaluuden on kokenut aiemmin myös HJK, joka vuonna 2010 hallitsevana Suomen mestarina voitti cupissa taistelleen EsPan 4-0.

Ennakkosuosikkina otteluun lähtevä IFK Mariehamn pieksi neloskierroksella Pirkanmaan nelosessa pelaavan TamU-K:n maalein 0-12, mutta tälläisiä lukemia ei ottelussa tulla näkemään lupaa EsPaa vuosia valmentanut Uimonen. "Meillä on mahdollisuus yllättää, mitään ei ole jaettu ennen kuin tuomari on lopussa pilliin puhaltanut", Uimonen toteaa ja jatkaa että realistinen pitää kuitenkin olla, "meidän pelaajat  treenaavat opiskelujen ja töiden ehdoilla kun vastustaja taas on ammattilaisjoukkue."

Etelä-Espoon Pallo - IFK Mariehamn:

Sunnuntaina 29.3.klo 15:00 Matinkylän Urheilupuiston tekonurmi 2.

Liput 5€.

Lapset alle 12v, omat junnut seuran asussa ja SupporterCardilla ilmaiseksi!