Esittely

Vantaa Cup 2019
FC Kasiysi Syysturnaus 2018

EsPa 2009 ikäluokka haarautui kahdeksi joukkueeksi lokakuussa 2018. Neljä vuotta toiminnassa olleen perustason joukkueen rinnalle perustettiin uusi kilpatason joukkue, EsPa 2009 Keltainen.

Keltainen joukkue harjoittelee arkisin kolme kertaa viikossa hyvissä olosuhteissa Matinkylän urheilupuistossa. Pelitapahtumat ovat viikonloppuisin. 

Joukkueessa on 22 pelaajaa. Kesäkaudella 2020 EsPa Keltainen pelaa kahdella kokoonpanolla harjoituspelejä ja miniturnauksia. Osallistumme aktiivisesti myös  niin lähellä kuin kauempana järjestettäviin turnauksiin.

 

Tarkemmat harjoitusvuorot voit katsoa täältä.

 

Joukkueen vastuuvalmentaja toimii seuran junioripäällikkö Jani Suhola, UEFA B ja Ekkono Youth Master. Lisäksi valmennuksessa on mukana palkattu kakkosvalmentaja Emile Ngoy sekä muita valmentajia.

 

Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesta harjoittelusta, ovat sitoutuneita harjoittelemaan tämän mukaisesti ja pystyvät osallistumaan aktiivisesti joukkueen tapahtumiin.

 

Joukkueen toimintaa voi seurata myös Instagramissa @espakeltainen09

 

Oletko 2009-syntynyt pelaaja? Toivotamme kaikki uudet pelaajat tervetulleeksi kokeilemaan harjoittelua tavoitteellisessa ympäristössä. Lisätietoja joukkueen toiminnasta saa joukkueenjohtajalta ja vastuuvalmentajalta

 

Vuoden 2020 EsPa Cup pelataan 25.4.2020. Turnaussivut ja ilmoittautuminen http://www.gameresultsonline.com/espa-2009/espa-cup-2020 . ►►►Turnaus siirretty pelattavaksi 6.9.2020!                 

 

                                                 Joukkueen tukijat kaudella 2020

”Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka luo asiakkailleen hyvää huomenta tarjoamalla Suomen selväjärkisintä digitaalisuutta tyytyväisyystakuulla.”

AVS-Yhtiöt Oy on yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen tekniseen tukkukauppaan sekä automaatiokomponenttien ja -järjestelmien valmistamiseen keskittynyt yritys.


                                                          

                               Pelaajat kiittävät Vincitiä, AVS-Yhtiötä ja Motor Poweria tuesta!