Esittely

EsPa 2010 Keltainen syntyi kun:

 

Jo syksyllä 2015 perustettu EsPa 2010 Minionit haarautettiin kahteen eri pelaajapolkuun syksyllä 2019: Keltaiseen ja Vihreään.

EsPa 2010 Keltainen on ikäluokastaan haarautunut tavoitteellisempi kilpatason joukkue, jossa ahkerasti harjoittelee ja ottelee 25 pelaajaa.

 

Toiminnastamme:

 

Harjoittelemme arkipäivisin kolme kertaa viikossa. Pelejä pelaamme kahden joukkueen voimin pääsääntöisesti viikonloppuisin. Pelaamme talvikauden 2019-2020 ajan Espoon talvisarjaa. Osallistumme myös minihuuhkaja-tapahtumiin sekä pelaamme innokkaasti 8v8 siirtyvänä ikäluokkana myös  harjoitusotteluita. Järjestämme oman ikäluokkamme EsPa-Iso omena-turnauksen elokuussa 2020 yhdessä vihreän polun joukkueen kanssa ja toivomme kovia vastuksia mukaan ottelemaan vieraiksemme.

 

Kenelle?:

 

Toivotamme kaikki uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen, jos:

- olet kiinnostunut tavoitteellisesta harjoittelusta

- sitoudut harjoittelemaan sääntöjen ja tavoitteiden mukaisesti

- pystyt aktiivisesti osallistumaan joukkueen toimintaan ja tapahtumiin

 

Vasta harrastustaan aloittavat pelaajat ja pelaajat, jotka haluavat pitää jalkapalloharrastuksesta kiinni ja harjoitella ympäristössä, jossa edetään rauhallisemmin ja ilman korostettua kilpailuelementtiä toivotamme tervetulleeksi EsPa 2009-2010 Vihreään joukkueeseen. Vihreästä joukkueesta on mahdollisuus siirtyä kilpajoukkueeseen, mikäli pelaajan oma halu, motivaatio ja aktiivisuus näin osoittaa.  

 

Joukkueen toimintaa koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä joukkueenjohtajaan.