Ohjeita vanhemmille

 

Treeneihin ja peleihin ilmoittautuminen

Vanhempien tehtävänä on ilmoittaa osallistumisesta tai osallistumattomuudesta joukkueen nettisivuilla http://www.etelaespoonpallo.fi/joukkueet/espa-2006-tornadot/tapahtumat/ Ilmottautuminen edellyttää kirjautumista omilla tunnuksilla, jotka jokainen pelaaja saa joukkueeseen ilmoittautumisen jälkeen.

Harjoituksiin tulee ilmoittautua vähintään vuorokausi (24h) ennen harjoitusta jonka jälkeen tulevista muutoksista tulee ilmoittaa tekstiviestillä suoraan vastuuvalmentajalle Jykelle. Tämä sen vuoksi että kukin harjoitus suunnitellaan edellisenä iltana perustuen ilmoittautuneiden pelaajien lukumäärään, jonka perusteella valitaan harjoitteet ja tehdään mahdollisesti ryhmäjaot. Ilmoittautumisella taataan mahdollisuus hyviin ja mielekkäisiin harjoituksiin joilla pelaajien taito kehittyy ja ajankäyttö tehostuu.

Ohjeet näkyvät "lisätietoa tapahtumasta" kohdassa, johon pääset klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Peleihin pelaajat ilmoittautuvat viimeistään 72 tuntia (3 vuorokautta) ennen pelejä. Jos tämän jälkeen on alle 7 kyseisen peliryhmän pelaajaa ilmoittautunut, niin muitten joukkueiden pelaajat saavat ilmoittautua ellei erikseen toisin mainita kyseisen tapahtuman kohdalla.

Players must enrol to their playgroup matches 72h before each event. If there are less than 7 players enrolled after this then players from other playgroups can enrol as long as the limit of 7 players is not exceeded unless there is different information on the page of the event.

Ilman ilmoittautumista ei pääse peleihin ja ilmoittauduttuaan peleihin ei voi jäädä saapumatta ilman erillistä ilmoitusta. 72h aikarajan jälkeen tulevista muutoksista on aina ilmoitettava tekstiviestitse sekä kyseisen peliryhmän joukkueenjohtajalle että apuvalmentajalle/ille. Ilmoittautuminen netin välityksellä on vanhempien vastuulla. 
Vanhempien tehtävä on huolehtia lapsen harrastuksesta. Lapsen tulee päästä ajoissa ja oikeassa varustuksessa tapahtumapaikalle. Tapahtumiin osallistutaan vain terveenä.

 

Peleissä kannustaminen

Peleissä kannustetaan kaikkia!

Pelin kulun ja ohjauksen kannalta on erittäin tärkeää, että vanhemmat sijoittuvat vaihtopenkin vastakkaiselle kenttäpuoliskolle. Näin annetaan pelaajille, valmentajille sekä huoltajille työrauha ja mahdollisuus keskittyä täysillä peliin sen ohjaamiseen. 

Myös pelillisten ohjeiden antamisen jätämme valmentajille, jotta pelaajat voivat keskittyä pelaamiseen täysillä.

Lapsia ei saa jättää turnauksiin tai peleihin yksin valmentajien tai huoltajien vastuulle. Lapsella täytyy olla huoltaja paikalla tai lapsi on annettava toisen vanhemman vastuulle.