Ilmoittautuminen

 


 

Ilmoittautumisen peruutusehdot (kesaleirit@etelaespoonpallo.fi)

 

Peruutuksen yhteydessä leirivarauksesta jo maksettu hinta palautetaan mahdollisten toimisto- tai peruutuskulujen vähentämisen jälkeen asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.

  • Jos leirijakson alkuun on yli 28 vuorokautta (4 viikkoa) tai enemmän ja peruutus tehdään ennen laskun eräpäivää tai viimeistään eräpäivänä, peruutus on maksuton 0 euroa
  • Ilmoittautuminen on sitova, kun laskun päiväyksestä on kulunut 14 vuorokautta tai enemmän. Kaikki varaukset muuttuvat sitovaksi myös, kun leirin alkuun on 28 vuorokautta (4 viikkoa) tai vähemmän. Peruutuksesta veloitetaan tällöin peruutuskuluna 100 % leirijakson hinnasta.
Poikkeukset:
  • Kesäleireille (kesä- ja elokuussa järjestettävät leirijaksot) tehdyt varaukset voi peruuttaa 30 EUR peruutuskuluja vastaan (per osallistuja) toukokuun yhdeksänteen päivään mennessä (eli 9.5.2021 klo 23:59 mennessä), jonka jälkeen kaikki leirivaraukset muuttuvat sitoviksi.
  • Peruutuksesta voi saada maksunpalautusta tai peruutuksen voi tehdä toimistokulujen hinnalla, mikäli leirijakso on täysin loppuun varattu ja leirijakson varasijoille on ilmoittautunut asiakkaita.
  • Laskun alkuperäisen eräpäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan aina toimistokulut.
Toimistokulut ovat 10 EUR per osallistuja.
 
Jos pelaaja ei osallistu leirille, eikä varattua leirijaksoa ole peruutettu peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluna 100 % leirijakson hinnasta.
 
Sairastapaukset:
  • Leirijakson voi peruuttaa vielä ennen leirin alkua akuutin sairastapauksen vuoksi. Sairastapauksessa leirijaksosta maksettu hinta hyvitetään asiakkaalle vähennettynä toimistokuluilla 10 euroa.
  • Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen Etelä-Espoon Pallo ry:n toimistolle. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle.