top of page

Laura Junttilasta EsPan toiminnanjohtaja


Etelä-Espoon Pallo ry:n hallitus on valinnut seuran ensimmäiseksi toiminnanjohtajaksi Laura Junttilan, 32. Junttila siirtyy vihreän veran ääreen jääurheilun puolelta, jossa hän on viimeisen kuuden vuoden aikana ollut mukana niin valmennuksessa kuin hallitustyöskentelyssä ja viimeisimpänä toiminnanjohtajana Etelä-Vantaan Taitoluistelijoissa.


EsPaan Junttilan tuo vahva halu tehdä töitä urheilun parissa ja kehittää itseään sekä toimintaympäristöään.


"On aivan mahtavaa päästä mukaan EsPan toimintaan. Oma lajitaustani on muodostelmaluistelun parista, joten joukkueurheilu on lähellä sydäntäni. Minulle on tärkeää pyrkiä mahdollistamaan turvallinen ja positiivinen harjoitteluympäristö, jossa jokainen pelaaja pääsee harrastamaan omaa rakasta lajiaan. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan jalkapallon saloihin!"


Seuran puheenjohtaja Jussi Mononen näkee toiminnanjohtajarekrytoinnin isona ponnahduslautana koko seuralle.


"Uskomme, että Laurassa saamme seuralle toiminnanjohtajan, jonka myötä koko seura nousee uudelle ammattimaisuuden tasolle. Lauralla on loistava yhdistelmä kokemusta ja osaamista tapahtumajärjestelystä, taloudesta ja viestinnästä."


Jalkapalloa Junttila kertoo aiemmin harrastaneensa yhden päivän, joten tutustuminen lajitaitoihin on hyvä aloittaa kevään jalkapallokoulusta, joka alkaa toukokuun ensimmäisellä viikolla. Uudessa tehtävässään Junttila aloittaa jo 20.3.


Tervetuloa EsPaan Laura!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page