top of page

Seuran syyskokous pidettiin lauantaina 29.10.2022

Etelä-Espoon Pallon sääntömääräinen syyskokous pidettiin lauantaina 29.10.2022. Vuosikokouksessa vahvistettiin seuran strategia kaudelle 2023-2026 ja toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2023.


EsPan hallituksen erovuorossa olleet varapuheenjohtaja Miikka Vainio sekä hallituksen jäsenet Aki Raula ja Teppo Jansson valittiin kaikki uudelleen seuran hallitukseen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Myös erovuorossa ollut hallituksen sihteeri, Ilkka Vanala ilmoitti jättäytyvänsä pois seuran hallituksesta, ja hänen tilalleen valittiin uudeksi hallituksen sihteeriksi Tiina Qerimi.


Heidän lisäkseen hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Jussi Mononen, taloudenhoitaja Jenny Malmström sekä hallituksen jäsenet Joni Teräväinen ja Anu Virtanen.


Vuosikokouksen jälkeen iltaa jatkettiin perinteisesti toimijaillalla, jossa keskusteltiin aktiivisesti kauden tapahtumista ja suunniteltiin tulevaa.


Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 900 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fiRecent Posts

See All

Commentaires


bottom of page