Muutoksia Edustusjoukkueen valmennukseen

23.10.2016

- TIEDOTE, Etelä-Espoon Pallo 23.10.2016 - 

EsPan valmennukseen muutoksia 
 
Kaudella 2016 joukkuetta valmentanut Bujar "Bogu" Bogujevci ilmoitti kauden päätteeksi pitävänsä välivuoden valmentamisesta. 
"Meillä oli useasta syystä haastava kausi. Esimerkiksi joukkue uudistui merkittävästi, suuri osa pelaajista nuoria ja tällä tasolla kokemattomia ja tähän päälle kun lisätään vielä vaativa pelitapa..." Bogujevci huokaisee. 
"Tämä vuosi on ollut moneen asiaan orientoitumista ja toivottavasti seuraava Kakkosen kausi on kokemuksen myötä joukkueelle helpompi. Kaikista haasteista huolimatta minimitavoite saavutettiin ja keltavihreä joukkue pelaa Kakkosta myös ensi kaudella."
"Rankan kauden päätyttyä ja seitsemän tauottoman valmennusvuoden jälkeen päätin antaa enemmän aikaa perheelle. Haluan vielä antaa ison kiitoksen joukkueelle sekä seuralle luottamuksesta ja haluan toivottaa tsemppiä ensi kauteen!" Bogujevci perustelee päätöstään.
Edustusjoukkueen uusi valmentaja ei tule kaukaa eikä ole tuntematon joukkueelle. EsPan valmennuspäällikkö Tuukka Uimonen palaa joukkueen ruoriin. 
"Seuran valmennus- ja hallinto-organisaatiossa tehdyt muutokset vapauttavat minulle juuri sopivasti aikaa että voin taas laittaa valmennusrukkaset käteen ja tarttua kaipaamaani käytännön valmennustyöhön vuoden tauon jälkeen." Uimonen toteaa. 

Uimonen ei ole ainoa paluumuuttaja, myös huikean valmennuskokemuksen omaava Ari "Arska" Tiittanen tekee paluun keltavihreään valmennustiimiin.