Rasmus Jansson EsPan edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi

16.1.2020

Etelä-Espoon Pallo on nimennyt edustusjoukkueen uuden valmennustiimin kaudelle 2020.

SAPA:ssa viime kaudella valmentanut Rasmus Jansson pestattiin vetämään kunnianhimoista ja erittäin mielenkiintoista prosessia, jonka tavoitteena on nostaa edustusjoukkueen valmennuksen laatu uudelle tasolle.

Janssonilla on apunaan viisihenkinen tiimi, jonka jäsenet on tarkkaan harkiten valittu. Niin ikään SAPA:sta tullut Henri Jussila toimii EsPan hyökkäyspelivalmentajana. Joukkueen puolustuspelaamisesta vastuun kantaa tuttu mies, seuran valmennuspäällikkö ja edarin monivuotinen vastuuvalmentaja, Tuukka Uimonen. Myös fysiikkavalmentaja tulee seuran sisältä. EsPassa juniorivalmentajana tutuksi tulleen liikuntatieteiden maisterin Shashank Manen tehtävänä on huolehtia pelaajien fyysisestä kunnosta. Maalivahtivalmennuksesta vastaa PK-35:stä siirtynyt Zyron Paro. Lisäksi joukkueen valmennustiimissä toimii data-analyytikkona Antti Sinkkonen.
 
”Valmennuksen korkea laatu on yksi seuran strategian pääpainopisteistä. Edustusjoukkueen kuuden valmentajan tiimi mahdollistaa monien sellaisten toimintojen hyödyntämisen, joihin aiemmin ei ollut mitään mahdollisuuksia. Valmentajien erilaisiin osaamisalueisiin perustuvan tarkan keskinäisen työnjaon ansiosta valmennuksessa pystytään kiinnittämään huomio pieniinkin yksityiskohtiin. Jo nyt näkee, että olemme ottamassa valmennuksen laadussa jättiläisen harppauksen”, valmennuspäällikkö Uimonen kommentoi.
 
EsPan edustusjoukkueen harjoituskausi käynnistyi joulukuun alussa. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan lauantaina 18.1.2020 klo 19:00. Vastaan asettuu Matinkylässä toinen Kolmosen joukkue KoiPS.
 
Lisätietoja
Tuukka Uimonen, valmennuspäällikkö: p. 041 535 4071
 
Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 5-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi