top of page

Anna harrastus lahjaksi!

Ryhdy EsPan futiskummiksi ja lahjoita vähävaraiselle lapselle mahdollisuus harrastaa!


Keräämme näin joulun alla varoja sosiaaliseen rahastoomme, jonka avustuksilla voimme mahdollistaa tasavertaisemmat mahdollisuudet jokaiselle lapselle ja nuorelle osallistua seuran toimintaan, perheen varallisuudesta riippumatta.

Kaikki lahjoitukset ohjataan seuran sosiaaliseen rahastoon, josta jaetaan perheille huojennuksia seuran vuosimaksuihin. Seuran tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille mielekäs, lähellä oleva harrastus hyvissä olosuhteissa ja ammattitaitoisten valmentajien valmennuksessa. Pienikin lahjoitus voi mahdollista vähävaraisen pelaajan harrastuksen jatkumisen.Lahjoitusohjeet :

  • Lahjoita haluamasi summa tilille: FI51 1745 3000 2595 82

  • Tee lahjoituksesi 15.12.2021 - 31.12.2021 välisenä aikana (rahankeräyslupa RA/2021/1682)

  • Julkaisemme kaikkien halukkaiden EsPan sosiaaliseen rahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Jos haluat lahjoittajan nimen näkyviin kotisivuillemme, laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen: hallitus@etelaespoonpallo.fi.

Tee hyvä teko, auta lähellä! Jalkapallo on parasta paikan päällä.

Lisätietoja:


Jussi Mononen, puheenjohtaja: p. 040 525 1549


Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 800 rekisteröitynyttä pelaajaa, 4-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fiRecent Posts

See All

Comments


bottom of page