top of page

EsPa etsii toiminnanjohtajaa!

EsPa hakee toiminnanjohtajaa vahvistamaan yhteisöä!


Etsimme henkilöä, jolla on intohimoa ja ammatillista osaamista rakentaa organisaatiostamme entistä vahvempi kokonaisuus. Toiminnanjohtajan päätehtävänä on vastata seuran operatiivisesta johtamisesta, uuden strategian toimeenpanosta sekä toimia seuran työntekijöiden suuntaan esimerkillä johtavana, läsnä olevana ja kannustavana esihenkilönä. Etsimämme henkilö on aktiivinen verkostoituja sekä kokenut osaamisen ja toiminnan kehittäjä, jolla on aidosti halua palvella jäsenistöämme.


Keskeisiä tehtäviä seurassamme ovat:


  • seurapalveluiden operatiivinen johtaminen sekä kehittäminen,

  • henkilöstöjohtaminen ja työyhteisön kehittäminen,

  • vastuullinen talousjohtaminen

  • sekä seuran viestinnän, varainhankinnan ja markkinoinnin johtaminen ja kehittäminen sekä brändin johdonmukainen rakentaminen


Toiminnanjohtajalla tulee olemaan merkittävä rooli seuran strategian toimeenpanossa sekä jalkauttamisessa. Vastaat samalla seuran vastuullisesta taloudenhoidosta aktiivisessa yhteistyössä taloushallinnon kumppanimme kanssa. Sinulla on myös halu ja kyky toimia sujuvasti seuran kasvoina ja äänenä, EsPan, sen joukkueiden, sekä lajia ja Espoolaista jalkapalloa edistävissä foorumeissa ja toimia aktiivisesti sidosryhmien suuntaan.


Hae paikkaa täältä!


Recent Posts

See All

コメント


bottom of page